4 φωτογραφίες »

Νεκρός σε τροχαίο με Porsche ο Mad Clip

11.802 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Νεκρός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητό του μάρκας Porsche ο γνωστός τραγουδιστής της τραπ σκηνής, Mad Clip!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:30 περίπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον δημοφιλή τράπερ, Mad Clip.

Οι εικόνες της Porsche από το σημείο του δυστυχήματος σοκάρουν!

Οι εικόνες της Porsche από το σημείο του δυστυχήματος σοκάρουν!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο κατά κόσμον, Πίτερ Αναστασόπουλος, ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάρκας Porsche και καρφώθηκε σε μία κολόνα αρχικά και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.
 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ως πιθανότερη αιτία του δυστυχήματος θεωρείται η υπερβολική ταχύτητα που πιθανώς είχε αναπτύξει ο 34χρονος, καθότι στο σημείο του συμβάντος υπάρχουν ίχνη ελαστικών από φρενάρισμα. Οι εικόνες με την διαλυμένη κυριολεκτικά Porsche σοκάρουν, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σφοδρότητα του τροχαίου.
 
Μάλιστα ο Mad Clip εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο για περίπου 2 ώρες και τελικά περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα, έπειτα από τις προσπάθειες 12 πυροσβεστών που είχαν σπεύσει στο σημείο με 4 οχήματα, απεγκλωβίστηκε, Στη συνέχεια μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας και έπειτα στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.     

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
citroen