«Νεκροταφείο» supercars (+video)

9.378 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Τι απογίνονται τα πολυτελή, γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα που «πεθαίνουν» σε όλο τον κόσμο; Το καλύτερο super market για ανταλλακτικά στη μισή τιμή! Δείτε ένα συγκλονιστικό video με Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Mustang και πολλά ακόμα διάσημα μοντέλα...

Εικόνες παρακμής έφερε στο φως της δημοσιότητας το video ενός νεαρού Youtuber, με ουκ ολίγα πάλαι ποτέ χλιδάτα αυτοκίνητα να «σαπίζουν» στην έρημο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το «στρατόπεδο συγκέντρωσης» των πολυτελών και όχι μόνο οχημάτων βρίσκεται στη Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εκεί καταλήγουν πολυτελή αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο που εμπλέκονται σε ατυχήματα, κατάσχονται ή απλά εγκαταλείπονται από τους ιδιοκτήτες τους.
 

Μάλιστα, το συγκεκριμένο «νεκροταφείο» είναι το καλύτερο super market ανταλλακτικών σε τιμές κοψοχρονιά παγκοσμίως, για πολυτελή οχήματα, ενώ όπως λέει ο Mohsin Latif που τράβηξε το video, υπάρχουν «πελάτες» από όλο τον κόσμο που καταφθάνουν εκεί για να κάνουν αγορές. Συνηθέστερη αιτία κατάσχεσης των supercars και γενικότερα των πολυτελών αυτοκινήτων είναι τα χρέη.

Δείτε το σχετικό video:

Mercedes
test center