• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Audi μας αποκαλύπτει το E-Tron Sportback Concept, ένα πρωτότυπο crossover όχημα με coupe στοιχεία, το οποίο η εταιρεία θέλει να βγάλει στην παραγωγή το 2019.

Το εκθεσιακό πρωτότυπο έχει μήκος 4,90 μ., πλάτος 1,98 μ. και ύψος 1,53 μ. ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται ως τα 2,93 μέτρα.

Η συνδυαστική ισχύς των μοτέρ είναι στους 435 ίππους, μια τιμή που ανεβαίνει ως τα 503 άλογα μέσω του boost mode. Η Audi ανακοινώνει επίδοση 4,5 δλ. για το 0-100 και αυτονομία πάνω από 500 χλμ., χάρη στην μπαταρία των 95 kWh.

«Ψυχή» του E-Tron Sportback είναι οι τρεις ηλεκτροκινητήρες του, με τον έναν να βρίσκεται μπροστά και τους άλλους δύο να τοποθετούνται πίσω για να κινούν ο καθένας το δικό του τροχό.

Το concept της Audi μας δείχνει το πώς θα μοιάζουν τα μελλοντικά Sportback μοντέλα της εταιρείας.

Νέο Audi E-Tron Sportback

Διαβάστηκε από 1967 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2017

H Audi μας συστήνει με το E-Tron Sportback Concept, ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό crossover coupe αισθητικής, το οποίο θα οδηγήσει σε δύο χρόνια σε μοντέλο παραγωγής, ενώ την ίδια στιγμή μας προϊδεάζει για τα μελλοντικά Sportback μοντέλα της.

 
H Audi επέλεξε της έκθεση της Σαγκάης για να μας αποκαλύψει το E-Tron Sportback Concept, ένα πρωτότυπο crossover όχημα με coupe στοιχεία που μας δείχνει το πώς θα μοιάζουν τα μελλοντικά Sportback μοντέλα της εταιρείας. Μάλιστα, η Audi θέλει να το βγάλει στην παραγωγή το 2019, ώστε να απαντήσει στην αντίστοιχη πρόταση που ετοιμάζουν και στην Mercedes-Benz.
 
Το εκθεσιακό πρωτότυπο έχει μήκος 4,90 μ., πλάτος 1,98 μ. και ύψος 1,53 μ. ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται ως τα 2,93 μέτρα. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του εμπρόσθιου μέρους είναι τα LED, που απαντώνται τόσο στα φωτιστικά σώματα όσο και στο σήμα της Audi στη μάσκα.
   
Φυσικά η LED «πανδαισία» συνεχίζεται και στο πίσω μέρος. Οι θόλοι φούσκωσαν για να χωρέσουν τους τροχούς των 23 ιντσών, ενώ οι συμβατικοί καθρέπτες έδωσαν τη θέση τους σε κάμερες, γεγονός που βελτίωσε και την αεροδυναμική του οχήματος.
 
«Ψυχή» του E-Tron Sportback είναι οι τρεις ηλεκτροκινητήρες του, με τον έναν να βρίσκεται μπροστά και τους άλλους δύο να τοποθετούνται πίσω για να κινούν ο καθένας το δικό του τροχό. Η συνδυαστική ισχύς των μοτέρ είναι στους 435 ίππους, μια τιμή που ανεβαίνει ως τα 503 άλογα μέσω του boost mode. Η Audi ανακοινώνει επίδοση 4,5 δλ. για το 0-100 και αυτονομία πάνω από 500 χλμ., χάρη στην υγρόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 95 kWh.