2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Elektron Truva με 1.420 άλογα!

2.250 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2021)

Το Elektron Truva είναι το νέο γερμανικό supercar με 1.420 άλογα που προέρχονται από τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες. Δείτε περισσότερα.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Elektron ανακοίνωσε το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο Quasar. Το εν λόγω μοντέλο ήρθε με συνολική ισχύ άνω των 2.300 ίππων και με χρόνο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 1,65 δευτερόλεπτα και περιορισμένη τελική ταχύτητα 450 χλμ./ώρα. Μόνο 99 μονάδες του Quasar θα κατασκευαστούν με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για μετά την κυκλοφορία του το 2023.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Τρία μοτέρ και 1.420 άλογα
Ωστόσο σήμερα η γερμανική εταιρεία, Elektron ανακοίνωσε ένα ακόμα μοντέλο, λιγότερο ισχυρό από το Quasar, αλλά καθόλου ανίσχυρο! Ο λόγος για το αμιγώς ηλεκτρικό supercar, Elektron Truva. Όπως ακριβώς και το Quasar, έτσι και το Truva έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ωστόσο το τελευταίο εξοπλίζεται με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες αντί για τέσσερις που βρίσκουμε στο Quasar. Η συνολική ισχύ ανέρχεται στα 1.420 άλογα.
 
Μπαταρία 100 kWh
Πολλές πληροφορίες δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως οι Γερμανοί της Elektron αναφέρουν πως μία μπαταρία 100 kWh αποτελεί την πηγή ενέργειας, ενώ το πλαίσιο και η ανάρτηση φέρουν καινοτόμα στοιχεία.
 
Από 600.000 ευρώ!
Τέλος σε ότι αφορά την τιμολόγηση, η Elektron είπε ότι το Truva θα ξεκινά από τις 600.000 ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσει έξι μήνες μετά από το Quasar.

Δεν το λες και... «ψόφιο»!
Το Elektron Truva είναι ένα νέο γερμανικό supercar με 1.420 άλογα που προέρχονται από τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες.
Είναι ο ηλεκτρισμός ο δρόμος για να βγουν στο προσκήνιο ακόμα περισσότερες μάρκες;   
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL