• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Sport έκδοση βασίζεται στην κορυφαία S-Design.

Η Sport έκδοση θα προσφέρεται με δύο επιλογές κάτω από το καπό στα 1.400 κ.εκ.

Ο εσωτερικός διάκοσμος αποτελείται από μαύρο δέρμα και υφασμάτινη επένδυση.

Νέο Fiat Tipo Sport

5.250 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2019)

Αυτή είναι η πιο σπορ έκδοση που προσφέρεται στην γκάμα του Fiat Tipo. Γνωρίστε την.

Mια νέα έκδοση Sport κάνει διαθέσιμη η Fiat για το Tipo hatchback που προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέροντάς του αρκετές διαφοροποιήσεις στην εξωτερική του σχεδίαση.

Η Sport έκδοση βασίζεται στην κορυφαία S-Design και προσφέρεται με 18άρες ζάντες αλουμινίου, μεγαλύτερη αεροτομή στο τέλος της οροφής, νέο διαχύτη μπροστά, πιο σπορ πλαϊνές ποδιές, μαύρες θήκες καθρεπτών, ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα και πιο χαμηλά, νέο διαχύτη. Ακόμα, για πρώτη φορά, το Tipo μπορεί να πάρει δίτονη βαφή με «Passion Red» χρώμα στο αμάξωμα και μαύρη οροφή.

 
Ο εσωτερικός διάκοσμος αποτελείται από μαύρο δέρμα και υφασμάτινη επένδυση και πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό. Στο ταμπλό δίνει το παρών μια 7 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment που υποστηρίζει τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto ενώ προαιρετικά προσφέρεται το Safety Plus πακέτο της Fiat που περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων αυτόνομης οδήγησης και ασφάλειας
.
Η Sport έκδοση θα προσφέρεται με δύο επιλογές κάτω από το καπό στα 1.400 κ.εκ. Η πρώτη επιλογή είναι ατμοσφαιρική και αποδίδει 95 άλογα και 127 Νm ροπής και η δεύτερη είναι υπερτροφοδοτούμενη και αποδίδει 120 άλογα και 215 Νm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται ως στάνταρ με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.
 

22 διαθέσιμα άρθρα για FIAT  TIPO