Οδηγούμε το νέο Ford Fiesta ST: STρίφτο, STύψτο, και απόλαυσέ το!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε το νέο Ford Fiesta ST: STρίφτο, STύψτο, και απόλαυσέ το!

51.851 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

Απολαυστικό, διασκεδαστικό, συναρπαστικό, εθιστικό, μεθυστικό. Λίγες μόνο λέξεις για να περιγράψουν το Ford Fiesta ST. Το οδηγούμε στην πίστα της Bridgestone στην Ιταλία.

Στην πίστα με το ανανεωμένο Fiesta ST

Ωωω ρε φίλε! Είναι καλό αυτό! Γ@μ@ει!! Ας κάνω 1 - 2 ακόμη γύρους. Ωχ, «πέρασα» (κατά λάθος-εξεπίτηδες) την έξοδο των πιτ. Εεε, ας ρίξω έναν ακόμη. Και μιας που δεν είναι άλλος αυτήν τη στιγμή on track, δεν συνεχίζω; Aaa, για να το δω και στο Sport mode εκτός από το track mode.
 
Οι παραπάνω σκέψεις - σκηνικό εκτυλίσσονται στην πίστα δοκιμών της Bridgestone στην Ιταλία, όπου εκτός από το νέο Fiesta ST είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε καμιά 20αριά ακόμη νέα μοντέλα, από mainstream και ηλεκτρικά, μέχρι πολυτελείς λιμουζίνες της Bentley ή το απόλυτο μηχάνημα οδηγικής ονείρωξης, την νέα Porsche GT4 RS. Ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε τώρα για το επάγγελμά μας… J
 
Όμως τα αναφέρω γιατί έχει σημασία το να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μια πίστα, να έχεις οδηγήσει σχεδόν τα πάντα, και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις (κακώς), έρχεται ένα «ταπεινό» supermini 200 ίππων (σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχεις οδηγήσει πριν) για να σε φτιάξει ακόμη περισσότερο και να σου ανεβάσει κι άλλο την αδρεναλίνη.


Χαίρεσαι να αγκαλιάζεις με τα χέρια σου την παχιά, μαλακή στεφάνη του Fiesta ST.

Χαίρεσαι να αγκαλιάζεις με τα χέρια σου την παχιά, μαλακή στεφάνη του Fiesta ST.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο λόγος λοιπόν για το ανανεωμένο Ford Fiesta ST.

Η ανανέωση είναι μικρής έκτασης, λίγα πράγματα σε εξωτερική εμφάνιση και λίγα στο εσωτερικό με κυριότερο τα μπάκετ καθίσματα. Πιο σημαντικά ίσως να είναι τα +30 Nm ροπής που πήρε ο EcoBoost των 200 ίππων. Ωστόσο, δεν μπαίνουμε σε άλλες τέτοιες λεπτομέρειες που θα τις έχετε διαβάσει και αλλού, αλλά στο ζουμί:
 
Πώς STρίβει λοιπόν το μικρό της Ford; Η απάντηση πανεύκολη: Συγκλονιστικά. Γρήγορα! Παιχνιδιάρικα αν το τοποθετήσεις από πριν. Πεισματικά ουδέτερα αν μείνεις σταθερός στο γκάζι. Με ελαφριά υποστροφή και ελεγχόμενα αν πιέσεις περισσότερο. Έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα για την οδηγική απόλαυση και το fun to drive που βγάζουν τα μοντέλα της Ford, για αυτό και παρακάτω σκεφτήκαμε να τρέξουμε μαζί -ως πλήρωμα, εμείς συνοδηγοί - στην πίστα της Bridgestone που το οδηγήσαμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto