7 φωτογραφίες »

Νέο Ford EcoSport Active

15.001 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2020)

Ιδού η νέα Active έκδοση του EcoSport που ετοίμασε η Ford για αυτούς που επιθυμούν ένα crossover για την εξοχή και για κάθε είδους εκδρομές.


Στην παρουσίαση του EcoSport Active περίπου 10 μέρες πριν αφότου διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες του εικόνες προχώρησε η Ford θέλοντας να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του μοντέλου και να επεκτείνει την γκάμα των Active εκδόσεων που μέχρι τώρα αφορούσαν μόνο τα Fiesta, Focus και Ka+.

Η Ford αναφέρει πως το μοντέλο αυτό αφορά αυτούς που θέλουν να αγοράσουν ένα crossover που θα τους συντροφεύσει στον περιπετειώδη τρόπο ζωής τους. Το EcoSport Active είναι ελαφρώς ψηλότερο από το «απλό», έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και φυσικά, έχει περισσότερα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα. Ακόμα. Η Ford κάνει λόγο πως έχουν γίνει αναβαθμίσεις στην ανάρτησή του ενώ εξοπλίζεται και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Οι ζάντες του είναι 17 ιντσών ενώ ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος αφού περιλαμβάνει: cruise control, οθόνη αφής 8 ιντσών, θερμαινόμενους και ηλεκτρικούς καθρέπτες, LED DRL φώτα, φιμέ παράθυρα κ.α.

Μόνη πηγή ισχύος, τουλάχιστον αρχικά, είναι ένας 1.000άρης EcoBoost κινητήρας βενζίνης απόδοσης 125 ίππων και 200 Nm ροπής σε συνδυασμό μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η τιμή του στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές είναι στις 21.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στην Ρουμανία δίπλα στα Puma και Puma ST.
 

PEIRAIOS LEASING
moto