" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το B&O PLAY Sound System του νέου νέο Fiesta περιλαμβάνει 10 στρατηγικά τοποθετημένα ηχεία και τουίτερ στο ταμπλό του οχήματος και σε όλο το εσωτερικό.

Το νέο σύστημα ήχου B&O PLAY του νέου Fiesta είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, το ισχυρότερο σύστημα για όχημα της κατηγορίας του.

Νέο Ford Fiesta με ηχοσύστημα B&O Play

Διαβάστηκε από 7829 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2017

Το νέο Ford Fiesta εξοπλίζεται με το νέο σύστημα ήχου B&O Play της φίρμας με 10 ηχεία και απόδοση 675 Watt. Επιπλέον οι άνθρωποι της φίρμας διατείνονται πως είναι το καλύτερο της κατηγορίας. Δείτε γιατί.

 
Το νέο σύστημα ήχου B&O PLAY του νέου Fiesta είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, το ισχυρότερο σύστημα για όχημα της κατηγορίας του. Οι μηχανικοί αφιέρωσαν ένα χρόνο, ακούγοντας πάνω από 5.000 μουσικά κομμάτια για να διασφαλίσουν ότι η premium τεχνολογία των 675 Watt έχει υψηλή απόδοση, ανεξάρτητα από τον ερμηνευτή, αλλά και την ένταση του ήχου.
 
«Για πολλούς ανθρώπους, το να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική εν κινήσει είναι βασική παράμετρος κάθε ταξιδιού – κάτι σαν soundtrack της προσωπικής τους ταξιδιωτικής ταινίας» δήλωσε ο Jan Schroll, Υπεύθυνος πολυμέσων και συνδεσιμότητας της Ford Ευρώπης. «Το B&O PLAY του νέου Fiesta θα προσφέρει βέλτιστη ποιότητα ήχου στους πελάτες μας ανεξάρτητα από το μουσικό γούστο τους».
 

Το B&O PLAY Sound System του νέου νέο Fiesta περιλαμβάνει 10 στρατηγικά τοποθετημένα ηχεία και τουίτερ στο ταμπλό του οχήματος και σε όλο το εσωτερικό, για τη δημιουργία της καλύτερης ακουστικής εμπειρίας σε όλες τις θέσεις. Το σύστημα είναι βελτιστοποιημένο με ψηφιακό επεξεργαστή ήχου και subwoofer 200 χλστ.. Η διαχείριση του συστήματος γίνεται από το Ford SYNC 3 Navigation, που συνεργάζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η ομάδα άκουσε επίσης θρυλικές ζωντανές ηχογραφήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η ενέργεια και το συναίσθημα μεταφέρονται αυτούσια στον ακροατή, ενώ ηχογράφησε ακόμα και δικά της κομμάτια ώστε να καλυφθεί όλο το φάσμα του ήχου.  
 
«Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ζωντανές ηχογραφήσεις γιατί μας δείχνουν πώς το ηχοσύστημα αναπαράγει κάθε συναίσθημα που μεταφέρεται μέσα από τη μουσική – σαν να είσαι παρών στο live. Όταν ανατριχιάζω, ξέρω ότι πέτυχα,» σχολίασε ο Stefan Varga, μηχανικός ακουστικής στη HARMAN International.

Tags: FORD FIESTA