4 φωτογραφίες »

Νέο GP Pack για το ΜΙΝΙ John Cooper Works

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2020)

Μπορεί να μην παίρνει το μοτέρ το JCW GP αλλά το πακέτο προσφέρει πλήθος αισθητικών αναβαθμίσεων τόσο στο αμάξωμα όσο και μέσα στην καμπίνα. Πάρτε μάτι.


Το GP Pack για το John Cooper Works αποκαλύπτει η MINI θέλοντας να προσφέρει πιο σπορτίφ εμφάνιση στο μοντέλο, χωρίς ωστόσο να το φτάνει σε ιπποδύναμη.

Tο πακέτο περιλαμβάνει το Racing γκρι μεταλλικό χρώμα με Melting ασημί οροφή, θήκες καθρεπτών και αεροτομή ενώ βλέπουμε μαύρο φινίρισμα στα χερούλια, στην γρίλια, γύρω από τα φώτα και στο καπάκι του ρεζερβουάρ ενώ μοναδικής σχεδίασης είναι 18άρες ζάντες. Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, το πακέτο προσφέρει σπορ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, νέο τιμόνι με κόκκινες ραφές, εμβλήματα GP στα καθίσματα και τα πατάκια κ.ά.

Το υπόλοιπο αυτοκίνητο δεν φέρει πάνω του αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως στο μηχανοστάσιο παραμένει ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που συνεργάζεται με ένα 6άρι μηχανικό ή ένα 8άρι αυτόματο κιβώτιο για να σταλεί η κίνηση στους εμπρός τροχούς. Σε σχέση με το απλό Cooper, το JCW εξοπλίζεται επίσης με μεγαλύτερα φρένα και νέα πιο σφικτή ανάρτηση.

Το εμπορικό λανσάρισμα του John Cooper Works GP Pack θα γίνει τον Ιούλιο. Τιμές ωστόσο δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.
 

Mercedes
test center