Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Νέο Honda CR-V: Στο φως οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Honda CR-V: Στο φως οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες

2.659 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2022)

Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου Honda CR-V αποκαλύφθηκαν από την ίδια τη μάρκα, λίγο χρονικό διάστημα πριν το ντεμπούτο του.

Έρχεται μέσα στο 2022

Τις πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου CR-V αποκάλυψε η Honda, δίνοντάς μας μια πρώτη καλή γεύση για το πώς θα μοιάζει το νέας γενιάς SUV. H αντίστροφη μέτρηση για την άφιξή του έχει ήδη ξεκινήσει και φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι το ντεμπούτο του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο αιχμηρό και κομψό σε σχέση με πριν

Το νέο Honda CR-V φαίνεται πιο αιχμηρό τόσο μπροστά όσο και πίσω και ξεχωρίζει για το εκτεταμένο σκούρο φινίρισμά του. Τα φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά σε σχέση με το τωρινό μοντέλο ενώ ελαφρώς διαφορετική είναι η γρίλια. Επιπλέον, τώρα, οι καθρέπτες είναι τοποθετημένοι πάνω στις εμπρός θύρες. Πίσω, τα φωτιστικά σώματα βρίσκονται στην ίδια θέση με πριν, έχουν όμως διαφορετικά γραφικά. Τέλος, η πινακίδα έχει ανεβεί πιο ψηλά.

Αποκλειστικά υβριδικό στην Ευρώπη

Στη Γηραιά Ήπειρο, το νέο CR-V  πιθανότατα θα δανειστεί το e:HEV υβριδικό σύνολο του HR-V που αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο θερμικό κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων i-VTEC κύκλου Atkinson και δύο ηλεκτροκινητήρες. Ο κινητήρας βενζίνης παίζει τον ρόλο του range extender, δηλαδή μιας γεννήτριας που φορτίζει την μπαταρία όταν αδειάσει. Η συνδυαστική απόδοση του συνόλου ορίζεται στους 131 ίππους με 253 Nm ροπής, ενώ υπεύθυνο για την μετάδοση της κίνησης στον εμπρόσθιο άξονα είναι ένα εξελιγμένο κιβώτιο μονής σχέσης σε συνδυασμό με μία ευφυή μονάδα ελέγχου ισχύος, του οποίου η λειτουργία θυμίζει CVT κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Πιθανός είναι και ο ερχομός μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης, που έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο αργότερα κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του μοντέλου.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: