• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κοιτώντας τo Honda CR-V που κυκλοφορεί ήδη, τι αισθητικές αλλαγές μπορείτε να σκεφτείτε για το επερχόμενο μοντέλο;

Το μέλλον του Honda CR-V

5.973 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2016

Η νέα γενιά του μεγάλου SUV της Honda, αναμένεται να έρθει ανανεωμένη τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, με μικρότερους VTEC υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες.

 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η νέα γενιά του Honda CR-V αναμένεται να έρθει με μεγαλύτερο κατά 80 χλστ. μεταξόνιο, κάτι που θα φέρει την αύξηση του συνολικού μήκους κατά 50 χλστ., με απώτερο σκοπό την μεγαλύτερη ευρυχωρία, αλλά και την προσθήκη τρίτης σειράς καθισμάτων. Με αυτή την προσθήκη θα γίνει η πρώτη γενιά CR-V που θα έχει τρεις σειρές θέσεων και θα είναι επταθέσιο.

Το επερχόμενο CR-V αναμένεται να βασιστεί στην πλατφόρμα του νέου Honda Civic, στο οποίο οι μηχανικοί της ιαπωνικής φίρμας θα προσπαθήσουν να κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να χωρέσουν οι επτά θέσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το μεταξόνιο του υπάρχοντος CR-V είναι 2.620 χλστ.

Εκτός από τις μεγαλύτερες διαστάσεις, το επερχόμενο Honda CR-V λέγεται ότι θα έχει VTEC υπετροφοδοτούμενους κινητήρες μικρότερου κυβισμού, ενώ ο i-DTEC τούρμπο πετρελαιοκινητήρας αναμένεται να συνεχίσει να υπάρχει και στην επόμενη γενιά με μικρές αλλαγές για μικρότερες τιμές κατανάλωσης καυσίμου. 

Έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί και γύρω από το ενδεχόμενο ντεμπούτο του 1.500άρη VTEC τούρμπο βενζινοκινητήρα στο επερχόμενο Honda CR-V, όπως και για τον εξοπλισμό του με το 2λιτρο VTEC τούρμπο μοτέρ, μια κίνηση που θα προσπαθήσει να «ρίξει» τις εκπομπές ρύπων πιο χαμηλά, για το μεγάλο ιαπωνικό SUV.

Η νέα γενιά του Honda CR-V αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το τέλος του έτους, με το ντεμπούτο του στις αγορές να τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2017. 

Tags: HONDA CR-V