Νέο Honda Civic Type R: Αναστολή πωλήσεων λόγω υψηλής ζήτησης
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Honda Civic Type R: Αναστολή πωλήσεων λόγω υψηλής ζήτησης

2.524 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2023)

Η Honda ανακοίνωσε πως το νέο Civic Type R, λόγω υψηλής ζήτησης και της έλλειψης ανταλλακτικών που προέκυψε λόγω του COVID-19, θα σταματήσει να προσφέρεται στην Ιαπωνία για κάποιο χρονικό διάστημα.

H υψηλή ζήτηση και η έλλειψη ανταλλακτικών τα μεγαλύτερα προβλήματα

Την αναστολή της πώλησης του νέας γενιάς Civic Type R ανακοίνωσε η Honda για την αγορά της Ιαπωνίας λόγω της υψηλής ζήτησης και την έλλειψης ορισμένων ανταλλακτικών. Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει να πωλείται ξανά, όταν τα προβλήματα στην παραγωγή του ξεπεραστούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ανακοίνωση της Honda

Η ανακοίνωση της Honda ήταν ιδιαίτερα απολογητική και ανέφερε συγκεκριμένα: «Ζητάμε συγγνώμη για την προσωρινή αναστολή των παραγγελιών του Civic Type R. Από την κυκλοφορία του, το Civic Type R έτυχε θετικής υποδοχής από τους πελάτες και έχουμε λάβει μεγάλο αριθμό παραγγελιών. Από την άλλη πλευρά, λόγω των επιπτώσεων του COVID-79, των χρόνιων ελλείψεων ημιαγωγών, της ασταθούς άφιξης εξαρτημάτων και των καθυστερήσεων στα logistics, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η μελλοντική παραγωγή. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την παράδοση του Civic Type R σε όλους τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει παραγγελίες, σταματήσαμε προσωρινά να δεχόμαστε παραγγελίες. Σχετικά με την επανέναρξη των παραγγελιών, θα προχωρήσουμε σε νέα ανακοίνωση. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκαλέσαμε στους πελάτες που ήθελαν να το αγοράσουν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Με 329 άλογα στην Ευρώπη, χωρίς προβλήματα στην διαθεσιμότητα

Πρέπει να σημειώσουμε πως η αναστολή πώλησης του Honda Civic Type R στην Ιαπωνία δεν θα επηρεάσει την διαθεσιμότητά του στην Ευρώπη και στην χώρα μας. Θυμίζουμε πως το hot hatch τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα με αυξημένη απόδοση στα 329 άλογα και 420 Nm ροπής, ενώ η κίνηση πηγαίνει στον εμπρόσθιο άξονα, μέσω ενός αναθεωρημένου μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
pvlhseis
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel