Νέο Kia Sportage: Στην Ευρώπη στις αρχές του 2022
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Kia Sportage: Στην Ευρώπη στις αρχές του 2022

22.315 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2021)

Το νέας γενιάς Kia Sportage θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2022 με ξεχωριστή εμφάνιση, hi-tech εσωτερικό και πλούσια γκάμα κινητήρων για κάθε γούστο.

Έρχεται το 2022 στην Ευρώπη το νέας γενιάς Kia Sportage

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις αρχές του επόμενου μήνα θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη το νέας γενιάς Sportage, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Κia. Για πρώτη φορά στην 28χρονη ιστορία του μοντέλου, η ευρωπαϊκή έκδοση του οχήματος έχει μοναδικό μεταξόνιο, κάτι που σημαίνει ότι αποκτά άπλετο εσωτερικό χώρο και μεγάλα επίπεδα πρακτικότητας και χρηστικότητας, καθώς και εξωτερικές αναλογίες που ταιριάζουν απόλυτα στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Δεν μοιάζει με κανένα άλλο SUV

Παρόλο που είναι μικρότερο, το ευρωπαϊκό μοντέλο έχει την ίδια εντυπωσιακή σχεδίαση βασιζόμενο στη γλώσσα «Opposites United». Τολμηρό είναι το εμπρόσθιο μέρος, όπως και η ανανεωμένη αποτύπωση της εμβληματικής μάσκας της Kia σε σχήμα Tiger Nose που συνδυάζεται με φώτα ημέρας LED σε σχήμα μπούμερανγκ και προβολείς Matrix LED. Στο πίσω μέρος, οι δυναμικές και ευρείες γραμμές συναντούν τα λεπτά πίσω φώτα LED που συνοδεύονται από το νέο λογότυπο της Kia ενώ τέλος, ο μοναδικός σχεδιασμός του μαύρου πίσω προφυλακτήρα τονίζει ακόμα περισσότερο τον σπορ, νεανικό χαρακτήρα του ολοκαίνουργιου Sportage. Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν από ζάντες 17, 18 ή 19 ιντσών που έρχονται σε μια σειρά έξι διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων.

Με δύο οθόνες 12,3 ιντσών και με τεράστιους χώρους

Στο εσωτερικό, στην «καρδιά» της καμπίνας βρίσκεται μια υπερσύγχρονη καμπύλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών που συνδυάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων επίσης 12,3 ιντσών. Σύμφωνα με την Kia, παρά το μικρότερο εξωτερικό του μέγεθος, οι επιβάτες της δεύτερης σειράς θα έχουν χώρο για τα πόδια 996 χιλιοστών, και χώρο για το κεφάλι 998 χιλιοστών. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει 591 λίτρα, ενώ αν «πέσουν» τα καθίσματα αυξάνεται στα 1.780 λίτρα.

Plug-in υβριδικό, υβριδικό, ήπια υβριδικό αλλά και diesel!

Στους κινητήρες η γκάμα είναι πλούσια, περιλαμβάνοντας ήπια υβριδικές επιλογές βενζίνης και diesel, όπως και υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις! Το PHEV μοντέλο συνδυάζει τον κινητήρα βενζίνης T-GDI 1,6 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα με μπαταρία λιθίου 13,8 kWh με συνολική ισχύ 265 ίππων. Το υβριδικό μοντέλο χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα T-GDI και έναν ηλεκτροκινητήρα 44,2 kW με μπαταρία 1,49 kWh και αποδίδει 230 ίππους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL