• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση της Ινδονησίας ένα νέο MPV, το οποίο λέγεται πως θα ονομαστεί Expander.

Παρόλο που οι εξωτερικές διαστάσεις του μοντέλου θα είναι «μαζεμένες», στο εσωτερικό λέγεται πως θα υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων, στις οποίες θα κάθονται έως και επτά επιβάτες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Ιάπωνες σχεδιάζουν να εξάγουν το νέο τους μοντέλο από την Ινδονησία, κάτι που θα ξεκαθαριστεί στις 10 Αυγούστου, όταν θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του οχήματος.

Νέο MPV από τη Mitsubishi

Διαβάστηκε από 3569 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Με compact διαστάσεις και επταθέσια διαμόρφωση του εσωτερικού του, η Mitsubishi ετοιμάζει ένα νέο MPV μοντέλο με «ύφος» crossover. Σήμερα παίρνουμε μία πρώτη εικόνα για το όχημα που μάλλον θα ονομαστεί Expander...

 
Η Mitsubishi θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση της Ινδονησίας ένα νέο MPV, το οποίο λέγεται πως θα ονομαστεί Expander. Ουσιαστικά το εν λόγω μοντέλο θα αποτελέσει την έκδοση παραγωγής του περσινού πρωτότυπου XM Concept και σύμφωνα με τη Mitsubishi θα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός MPV με το στιλ ενός SUV.
 
Το νέο μοντέλο υιοθετεί την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi, χαρακτηριστικά σημεία της οποία είναι η χαρακτηριστική εμπρόσθια γρίλια της μάσκας, τα πίσω φωτιστικά σώματα σχήματος «L» και οι έντονες πλευρικές ακμές του αμαξώματος.
   
Το νέο Mitsubishi Expander θα κατασκευάζεται στο καινούργιο εργοστάσιο της φίρμας στην Ινδονησία. Για την κίνησή του είναι υπεύθυνο ένα σύνολο βενζίνης 1,5 λίτρων, το οποίο θα συνεργάζεται με ένα κιβώτιο CVT, το οποίο στη χειροκίνητη λειτουργία έχει έξι σχέσεις.
 
Παρόλο που οι εξωτερικές διαστάσεις του μοντέλου θα είναι «μαζεμένες», στο εσωτερικό λέγεται πως θα υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων, στις οποίες θα κάθονται έως και επτά επιβάτες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Ιάπωνες σχεδιάζουν να εξάγουν το νέο τους μοντέλο από την Ινδονησία, κάτι που θα ξεκαθαριστεί στις 10 Αυγούστου, όταν θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του οχήματος.

Tags: MITSUBISHI
 

MITSUBISHI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός