3 φωτογραφίες »

Έχοντας το όνομα Legend 480 η εταιρεία υποστηρίζει πως το όχημα είναι αρκετά ελαφρύ και λαμβάνει ισχύ από ένα κινητήρα V8.

Νέο Mulholland Legend 480

1.647 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2020)

Η άσημη στο ευρύ κοινό αλλά «μπαρουτοκαπνισμένη» Mulholland Automotive ξεκίνησε την κατασκευή αυτοκινήτων και έδωσε λεπτομέρειες για το πρώτο της σπορ μοντέλο που ονομάζεται Legend 480. Γνωρίστε το.


Ο Όμιλος Mulholland μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστός, αλλά η εταιρεία συμμετέχει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και δεκαετίες ως προμηθευτής της Formula 1 και άλλων αγωνιστικών προγραμμάτων υψηλού επιπέδου. Πλέον είπε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να κατασκευάσει το πρώτο της σπορ αυτοκίνητό.
 
Έχοντας το όνομα Legend 480 η εταιρεία υποστηρίζει πως το όχημα είναι αρκετά ελαφρύ και λαμβάνει ισχύ από ένα κινητήρα V8, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο εμπρόσθιο μέρος, ωστόσο η κίνηση οδεύει στους πίσω τροχούς. Το διθέσιο σπορ έχει την ισχύ 487 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο.
 
Η μάρκα δεν ανέφερε πολλές πληροφορίες είπε όμως πως ως βάση υπάρχει ένα πλαίσιο από ίνες άνθρακα, ενώ υπογράμμισε πως το εξωτερικό μέρος σχεδιάστηκε από τον πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της TVR, Damian McTaggart. Όπως βλέπουμε κυρίαρχο ρόλο στο εξωτερικό παίζουν η μεγάλη γρίλια, το καμπυλωτό αμάξωμα και τα στρογγυλά πίσω φώτα.
 
Το Legend 480 θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και θα ακολουθηθεί πολύ σύντομα από τρία επιπλέον οχήματα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πόσο περίπου θα τιμολογηθεί.
 
Κλείνοντας την ενημέρωσή της η Mulholland Automotive υπογραμμίζει πως θα κατασκευάσει μοντέλα που είναι σπορ και κομψά σχεδιασμένα.  

Mercedes
skoda