Το GT X Experimental είναι ηλεκτρικό και εξοπλίζεται με μια μπαταρία λιθίου 50 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον εμπρός άξονα.

Το concept χρησιμοποιεί suicide πόρτες.

Το GT X Experimental είναι ηλεκτρικό και εξοπλίζεται με μια μπαταρία λιθίου 50 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον εμπρός άξονα.

Νέο Opel GT X Experimental Concept

4.257 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2018)

To νέο GT X Experimental Concept παρουσίασε η Opel θέλοντας να παρουσιάσει στο κοινό τη νέα της σχεδιαστική γλώσσα. Γνωρίστε το.

Mετά από μια πρώτη γεύση που έδωσε στο κοινό η Opel για το GT X Experimental concept νωρίτερα αυτόν το μήνα, χθες ακολούθησε και η επίσημη παρουσίαση του.

Το concept αυτό δημιουργήθηκε για δείξει στο κοινό τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθήσει η γερμανική μάρκα μέλος του PSA Group και πρόκειται ουσιαστικά για ένα crossover coupe μοντέλο, κοντά στο γνωστό μας Adam, που λαμβάνει μια καινοτόμο σχεδίαση που διακρίνεται για την απλή γρίλια και τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED. To υπόλοιπο αμάξωμα αποτελείται από μεγάλες μυώδεις επιφάνεις, ενώ σημαντικό είναι να σημειωθεί πως το concept χρησιμοποιεί suicide πόρτες που προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση στο λιτό αλλά πλούσιο σε τεχνολογίες εσωτερικό διάκοσμο.
 
Σε ό,τι αφορά την ισχύ, ακριβείς πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο λέγεται πως το GT X Experimental είναι ηλεκτρικό και εξοπλίζεται με μια μπαταρία λιθίου 50 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον εμπρός άξονα.

Το ηλεκτρικό αυτό concept σε μορφή crossover είναι μόνο ένα δείγμα από τα όσα θα ακολουθήσουν για την Opel, αφού η μάρκα έχει κάνει γνωστή την πρόθεση της να δώσει βάση τα επόμενα χρόνια στην κατασκευή μοντέλων για την κατηγορία των crossover/SUV και στις υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις για την γκάμα της στο σύνολο της.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
VW AMAROK
Autocheck