Μία νέα έκδοση του Auris παρουσίασε η Toyota, συστήνοντάς στο κοινό το Toyota Auris Sport.

Η νέα αυτή έκδοση αναφέρεται για τους πελάτες της φίρμας στην Ιαπωνία, όπου το νέο hatchback συστήνεται με την ονομασία Corolla.

Οι πωλήσεις του νέου Toyota Corolla Sport (Auris στην Ευρώπη) στην Ιαπωνία θα ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουλίου.

Νέο Toyota Auris Sport

16.371 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2018)

Μία νέα Sport έκδοση του Auris παρουσίασε η Toyota, η οποία εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με σπορτίφ αισθητικές λεπτομέρειες.

Η νέα αυτή έκδοση λανσάρεται για την αγορά της Ιαπωνίας, όπου το νέο hatchback συστήνεται με την ονομασία Corolla και σύμφωνα με την εταιρεία στη νέα του έκδοση θα πωλείται με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, ενώ θα υπάρχει και μία υβριδική επιλογή.
 
 

Η υβριδική επιλογή αποτελείται από ένα τετρακύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 122  ίππους. Εκτός αυτού, υπάρχει και μία δεύτερη επιλογή, αυτή του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων που αποδίδει 116 άλογα και 185 Nm ροπής. Σε ό,τι αφορά στη μετάδοση της κίνησης αρχικά, και μέχρι τον Αύγουστο, το μοντέλο θα προσφέρεται αποκλειστικά με το αυτόματο CVT κιβώτιο συνεχώς μεταβαλόμενων σχέσεων, ενώ από εκεί και έπειτα θα προστεθεί και χειροκίνητο κιβώτιο.
Αναφορικά με το εξωτερικό μέρος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από οκτώ διαφορετικά χρώματα, ενώ σε ό,τι αφορά το εσωτερικό τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί δίνοντας περισσότερη έμφαση στο σπορ στοιχείο, με την Toyota να υπογραμμίζει πως προσφέρουν καλύτερη στήριξη κυρίως στο πλαϊνό μέρος. Από κει και πέρα το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας έρχεται μέσω μίας οθόνης επτά ιντσών που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, όπως συμβαίνει και με τα ευρωπαϊκή έκδοση του μοντέλου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι πωλήσεις του νέου Toyota Corolla Sport (Auris στην Ευρώπη) στην Ιαπωνία θα ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουλίου, με τις τιμές του να ξεκινούν από 2.419.200 γεν (περίπου 19.000 ευρώ).

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto