Νέο Toyota Aygo X Air Edition με στάνταρ υφασμάτινη οροφή
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Toyota Aygo X Air Edition με στάνταρ υφασμάτινη οροφή

60.251 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2022)

Μια νέα έκδοση με όνομα Air Edition προσφέρει στο Aygo X η Toyota στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μεγάλο ατού της η υφασμάτινη οροφή που έρχεται στάνταρ.

«Καλοκαιρινή» έκδοση για το... Ηνωμένο Βασίλειο

Με μία «καλοκαιρινή» έκδοση με όνομα Air Edition επεκτείνει την γκάμα του Aygo X στο Ηνωμένο Βασίλειο η Toyota. Όλα τα αυτοκίνητα που θα παραχθούν θα έχουν υφασμάτινη ηλεκτρική οροφή στον στάνταρ εξοπλισμό τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε 4 χρώματα και με ειδικές λεπτομέρειες

Η ειδική αυτή έκδοση θα προσφέρεται μόνο σε 4 χρώματα: Juniper Blue, Chilli Red, Ginger Beige και Cardamom Green, με 18άρες μαύρες ματ ζάντες και θα ξεχωρίζει επίσης από μοναδικές Chill Red και Ginger Beige λεπτομέρειες στο μπροστινό προφυλακτήρα, τις ποδιές, τις ζάντες, στο εσωτερικό των θυρών, το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων και την κονσόλα.

Φουλ σε εξοπλισμό η έκδοση

Ο εξοπλισμός είναι δάνειο από τις πλουσιότερες εκδόσεις του Aygo Χ και περιλαμβάνει οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, κάμερα οπισθοπορείας, μπροστινά φώτα ομίχλης, σένσορες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας που περιλαμβάνει το πακέτο Toyota Safety Sense.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
test center