Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του νέου Toyota Crown είναι πως θα στηθεί πάνω στην TNGA αρθρωτή πλατφόρμα της εταιρείας. Το νέο μοντέλο θα είναι μεγαλύτερο, ελαφρύτερο και καλύτερο στο δρόμο.

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση του Toyota Crown 15ης γενιάς και με βάση τα όσα βλέπουμε στο πρωτότυπο μοντέλο, κυρίαρχο στοιχείο είναι η τεράστια γρίλια της μάσκας.

Νέο Toyota Crown στο Τόκιο

2.319 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Στο τέλος του μήνα, στην έκθεση του Τόκιο, η Toyota θα μας δείξει την 15η γενιά του Crown σε πρωτότυπη μορφή, η οποία όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής, που θα λανσαριστεί εμπορικά μέσα στο 2018.

H 15η γενιά του Toyota Crown ετοιμάζεται πυρετωδώς και στο τέλος του μήνα, στην έκθεση του Τόκιο, η ιαπωνική φίρμα θα μας δείξει το μοντέλο της σε πρωτότυπη μορφή, η οποία όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής, που θα λανσαριστεί εμπορικά μέσα στο 2018.
 
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του νέου Crown είναι πως θα στηθεί πάνω στην TNGA αρθρωτή πλατφόρμα της εταιρείας. Το νέο μοντέλο θα είναι ελαφρύτερο και καλύτερο στο δρόμο, με τις δοκιμές να πραγματοποιούνται στην πίστα του Nurburgring.
 
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά και για λίγο μακρύτερο μεταξόνιο, κάτι που αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά στην ευρυχωρία επιβατών και αποσκευών.
   
Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση του Crown 15ης γενιάς και με βάση τα όσα βλέπουμε στο πρωτότυπο μοντέλο, κυρίαρχο στοιχείο είναι η τεράστια γρίλια της μάσκας. Συνολικά το σχήμα αναμένεται πιο «αιχμηρό», ενώ και το προφίλ του οχήματος είναι αρκετά «μυώδες».
 
Στάνταρ στην έκδοση παραγωγής θα είναι το σύστημα Data Communication Modules (DCM), το οποίο μαζεύει δεδομένα για την κίνηση και βρίσκει λύσεις για να αποφύγει ο οδηγός το κυκλοφοριακό. Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς…

NEO TRAFIC
moto