Την έκδοση R-Line υιοθέτησε το Volkswagen Passat Variant, με το μοντέλο να παρουσιάζεται επίσημα πριν το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το νέο Volkswagen Passat Variant R-Line, λαμβάνει την πρώτη του ειδική έκδοση η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για το wagon και μέχρι να εξαντληθούν οι 2.000 μονάδες που θα κατασκευάσει η γερμανική εταιρεία.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, η γκρι απόχρωση (Moonstone Grey) σε συνδυασμό με μια σειρά μαύρων χαρακτηριστικών για να κάνουν αντίθεση θα είναι η μοναδική που θα διατεθεί.

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και στην καμπίνα.

Νέο Volkswagen Passat Variant R-Line

4.219 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2019)

Την έκδοση R-Line υιοθέτησε το Volkswagen Passat Variant , με το μοντέλο να παρουσιάζεται επίσημα πριν το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το νέο Volkswagen Passat Variant R-Line, λαμβάνει την πρώτη του ειδική έκδοση η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για το wagon και μέχρι να εξαντληθούν οι 2.000 μονάδες που θα κατασκευάσει η γερμανική εταιρεία.
 
Το νέο μοντέλο το οποίο θα εξοπλίζεται από το γνωστό σύστημα τετρακίνησης, 4Motion θα είναι διαθέσιμο είτε με τον TSI βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων ο οποίος προσφέρει 272 ίππους, είτε με τον επίσης 2λιτρο μοτέρ ντίζελ των 240 αλόγων.
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, η γκρι απόχρωση (Moonstone Grey) σε συνδυασμό με μια σειρά μαύρων χαρακτηριστικών για να κάνουν αντίθεση θα είναι η μοναδική που θα διατεθεί, με βασικό χαρακτηριστικό την μακριά γυαλιστερή οροφή που ξεχωρίζει. Επιπλέον με μαύρο χρώμα είναι βαμμένα τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, τα πλαίσια των παραθύρων, η διακριτική αεροτομή, ο οπίσθιος αεροδυναμικός διαχύτης αλλά και οι ζάντες.
 
Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και στην καμπίνα και μεταξύ άλλων το βρίσκουμε στα σπορ καθίσματα. Από κει και πέρα το εσωτερικό διακοσμείται από το λογότυπο R-line, ενώ παρών είναι και τα πεντάλ αλουμινίου συνεχίζοντας την σπορ αισθητική του γερμανικού wagon.
 
Το Passat Variant R-Line Edition φέρει μαζί του μια μεγάλη εξοπλιστική γκάμα, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη 9,2 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από κει και πέρα μέρος του εξοπλισμού είναι το σύστημα Area View, αλλά και το σύστημα υποβοήθησης του οδηγού Travel Assist.
 
Η VW θα φέρει την έκδοση Passat Variant R-Line την επόμενη εβδομάδα στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πριν ξεκινήσει τις πωλήσεις του τον Μάιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

MORIAKOS CORAL GAS
ΜΟΤΟ