• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο μικρότερο Pick-Up από τη Ford

3.019 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/1/2019

Η Ford αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2022, ένα νέο –μικρότερο από το Ranger- Pick-Up, σε συνεργασία με τη Volkswagen σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της πρώτης.

Με τις Ford και Volkswagen να έχουν ήδη ανακοινώσει επίσημα ένα στρατηγικό πλάνο συνεργασίας στην εξέλιξη νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Jim Farley, επικεφαλής της Ford για τις διεθνείς αγορές, που ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε νέα μοντέλα από την εταιρεία μέσα στην επόμενη πενταετία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο –παγκόσμιο Pick-Up μέσα στο 2022, για το οποίο οι φήμες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το υπάρχον Ranger (και φυσικά το F-150) καθώς θα βασίζεται είτε στην πλατφόρμα του νέου Focus, είτε σε πλατφόρμα της Volkswagen.
 

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως με την προσθήκη νέων μοντέλων στην γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών τους οχημάτων, τόσο η Ford όσο και η Volkswagen, ευελπιστούν να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους σε διάφορες αγορές ανά τον πλανήτη επομένως, μετά το μεγάλο (F-150) και το μεσαίο (Ranger) Pick-Up που διαθέτει στη γκάμα της η Ford, ένα μικρό Pick-Up ίσως να αποτελεί μια ιδανική επιλογή, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε προς το παρόν αν και πότε θα λανσαριστεί ένα τέτοιο όχημα και στις διάφορες αγορές της ΕΕ, όπως η Ελλάδα.

Μιλώντας για τις αγορές, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το που θα προσφερθεί το νέο pick-up, αλλά ούτε και για την ονομασία που θα έχει. Ωστόσο, πρέπει να αναφερθεί πως τον Ιούλιο του 2016, η αυτοκινητοβιομηχανία κατέθεσε αίτηση στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ για την ονομασία Courier, η οποία κατοχυρώθηκε τον Ιούνιο του 2018 και όπως φαίνεται έχει άμεση σχέση με το θέμα. Τέλος, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως η Ford έχει στην πρώτη θέση της λίστας με τα ονόματα του νέου Pick-Up το Courier, ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση.

Tags: FORD, PICK-UP