• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην έκθεση της Γενεύης ο οίκος Pininfarina θα παρουσιάσει το πρωτότυπο H600 που έφτιαξε για λογαριασμό του Hybrid Kinetic Group.

Νέο μοντέλο Pininfarina

Διαβάστηκε από 2956 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2017

Ο οίκος Pininfarina θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης ένα νέο οικολογικό πολυτελές sedan σε πρωτότυπη -προς το παρόν- μορφή. Ας πάρουμε σήμερα μια πρώτη γεύση από το H600 Concept.

 
Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το περίπτερο του οίκου Pininfarina στη φετινή έκθεση της Γενεύης, καθώς εκεί εκτός από το πρωτότυπο Fittipaldi EF7, θα βρεθεί άλλο ένα «πράσινο» concept, για το οποίο έχουμε σήμερα μια πρώτη προωθητική εικόνα.
   
Λόγος γίνεται για το πρωτότυπο H600, που έφτιαξε ο Pininfarina για λογαριασμό του Hybrid Kinetic Group που έχει έδρα στο Χονγκ Κονγκ. Όπως λέει η ίδια η εταιρεία, εστιάζει «στην εξέλιξη, κατασκευή και προώθηση οικολογικών οχημάτων».
 
Λεπτομέρειες για το H600 δεν αποκαλύπτονται ακόμα και το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα αποτελεί ένα πολυτελές sedan που θα κινείται με «νέα ενέργεια». Το τι σημαίνει αυτό δεν ξέρουμε προς το παρόν, οπότε θα επιστρέψουμε στο θέμα μόλις έχουμε νεότερα.

Tags: Pininfarina