Η εικόνα teaser της Hyundai.

Νέο μοντέλο για Ευρώπη από τη Hyundai

3.255 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2019)

Μία εικόνα teaser δημοσίευσε επισήμως η Hyundai, η οποία παρουσιάζει μέρος ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου που είναι έτοιμη να εισάγει στις ευρωπαϊκές αγορές.


Η εικόνα που μοιράζεται ηλεκτρονικά το ευρωπαϊκό τμήμα Τύπου της αυτοκινητοβιομηχανίας της Νότιας Κορέας, παρουσιάζει την κολόνα Γ  του μοντέλου. Παράλληλα εμφανίζει τη γραμμή της πόρτας, αλλά και αυτή της οροφής που ρέει προς τα πίσω, όπως και ένα μέρος των οπίσθιων φωτιστικών σωμάτων.
 
Η εικόνα συνοδεύτηκε και από ένα σύντομο δελτίου τύπου που περιγράφει το νέο όχημα ως «ένα αυτοκίνητο που θα προσφέρει νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό, καθώς και νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας που θα το καταστήσουν ηγέτη στην κατηγορία του».
 
Εκτός από αυτές τις λεπτομέρειες, τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το νέο Hyundai αλλά, με βάση το σχήμα του και την τάση της εποχής, είμαστε σε θέση να πούμε με πάσα επιφύλαξη ότι πρόκειται για ένα μικρό crossover. Εκτός από τα δύο προαναφερόμενα στοιχεία ένα τρίτου που μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για crossover είναι το γεγονός πως πριν από μερικούς μήνες η μάρκα παρουσίασε το Venue. Ένα crossover μοντέλο το οποίο ωστόσο δεν θα πωλείται στην Ευρώπη. Έτσι είναι πολύ πιθανό η εικόνα teaser να αφορά το αντίστοιχο μοντέλο για την γηραιά ήπειρο.
 
Η Hyundai υπόσχεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο αυτοκίνητο τις επόμενες εβδομάδες, πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα που θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Hyundai
4green