Νέο πολυμορφικό Hyundai Stargazer με τρεις σειρές καθισμάτων!
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο πολυμορφικό Hyundai Stargazer με τρεις σειρές καθισμάτων!

4.645 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2022)

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το νέο πολυμορφικό της Hyundai, το οποίο έλαβε την ονομασία Stargazer!

Λέει «ναι» στα πολυμορφικά η Hyundai

Η Hyundai δεν εγκαταλείπει την κατηγορία των μίνιβαν και συνεχίζει να προσφέρει νέα μοντέλα σε πολυμελείς οικογένειες που ενδεχομένως να μην μπορούν να βολευτούν σε κάποιο SUV. Το νέο λοιπόν πολυμορφικό της κορεατικής μάρκας ονομάζεται Stargazer και έκανε το ντεμπούτο του, μετά τα Staria και Custo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύγχρονος σχεδιασμός, με τα πίσω φώτα να ξεχωρίζουν

Με μήκος 4.460 χιλιοστά το Stargazer μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έξι ή επτά άτομα, καταργώντας μάλιστα τις συρόμενες πίσω πόρτες. Σχεδιαστικά μπροστά ακολουθεί την ίδια λογική με το Staria με την φωτιζόμενο LED μπάρα να πρωταγωνιστεί. Στο πίσω μέρος, τα LED λεπτά φώτα είναι το απόλυτο highlight, σχηματίζοντας ουσιαστικά ένα μεγάλο γράμμα «Η». Ο σύγχρονος σχεδιασμός αποτυπώνεται και στο πλάι, όπου το Stargazer συνδυάζει τις δυναμικές γραμμές με τις ομαλές επιφάνειες, για ένα ισορροπημένο εμφανισιακά προφίλ. Το Hyundai Stargazer κινείται σε τροχούς 15 ιντσών με ελαστικά 185/65 R15, αλλά οι πιο πλούσιες εκδόσεις έχουν αναβαθμιστεί σε σετ 16 ιντσών με λάστιχο 205/55 R16.

Με τρεις σειρές καθισμάτων η καμπίνα

Στο εσωτερικό ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο συμβατικός από εκείνον του αμαξώματος. Οι δύο από τις τρεις σειρές καθισμάτων συνοδεύονται από «τραπέζι» με ενσωματωμένη ποτηροθήκη που βρίσκονται στο πίσω μέρος των μπροστινών κασθιμάτων, ενώ οι επιβάτες της δεύτερης σειράς έχουν πρόσβαση σε διπλές θύρες φόρτισης USB. Ο οδηγός διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 4,2 ιντσών και οθόνη αφής οκτώ ιντσών για το infotainment, μαζί με μια ασύρματη επιφάνεια φόρτισης smartphone.  200 λίτρα χώρος αποσκευών υπάρχει πίσω από την τρίτη σειρά καθισμάτων, ο οποίος αυξάνεται στα 585 λίτρα όταν εκείνη απουσιάζει.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto