2 φωτογραφίες »

Νέο πρόγραμμα ECO BONUS για τα Plug-in υβριδικά Jeep

5.571 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2020)

Με το πρόγραμμα Jeep ECO BONUS, η μάρκα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προνομίων, καθιστώντας τα νέα της υβριδικά μοντέλα ιδανικά για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων, αλλά και τους ιδιώτες αγοραστές.


Τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep, με απόδοση από 190 έως 240 ίππους, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι και 50χλμ. και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης 4xe, είναι τα πιο ικανά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η μάρκα. Η Jeep με το νέο πρόγραμμα ECO BONUS κάνει συμφέρουσα την αγορά των εξηλεκτρισμένων SUV και από τους ιδιώτες.
 
Η μάρκα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προνομίων που κάνουν πολύ πιο προσιτή την απόκτηση των μοντέλων 4xe, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και ένα σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης, έτσι ώστε ο αγοραστής να κάνει απόσβεση της επιπλέον επένδυσης για την αγορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα Jeep ECO Bonus κινείται στους παρακάτω δύο άξονες που καλύπτουν την αγορά και τη χρήση των Plug-in Hybrd της Jeep.
 
Κόστος αγοράς
Με το Jeep ECO BONUS όλες οι εκδόσεις 4xe των Renegade και Compass προσφέρονται με έκπτωση 900 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα, ενώ με δώρο το μεταλλικό χρώμα που θα επιλέξει ο αγοραστής και το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ αντίστοιχα. Παράλληλα τα Jeep 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αλλά και 8ετη εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία με ισχύ επίσης έως 160.000χλμ. 
 
Χαμηλότερο κόστος χρήσης
Τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe προσφέρουν το χαμηλότερο κόστος χρήσης από κάθε άλλο Jeep και παράλληλα το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει η μάρκα. Η δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία έως 50χλμ. εξασφαλίζει ότι ο αγοραστής ενός Plug-in Hybrid της Jeep μπορεί να καλύπτει τις καθημερινές του μετακινήσεις ουσιαστικά με μηδενικό κόστος καυσίμου. Ακόμα όμως και σε επίπεδο συνολικής χρήσης, τα Jeep 4xe προσφέρουν τεράστιο όφελος από οποιοδήποτε άλλο τετρακίνητο βενζινοκίνητο ή ακόμα και diesel Jeep.

Συνοπτικά το πρόγραμμα Eco Bonus προσφέρει:
  • Έκπτωση έως 1.400 ευρώ
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox
  • 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας
Χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες της Plug-in Hybrid τεχνολογίας της Jeep και το πρόγραμμα Jeep ECO BONUS, η απόκτηση ενός προηγμένου υβριδικού SUV γίνεται εξαιρετικά συμφέρουσα και για τους ιδιώτες, όπως και για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων. Τα Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, είναι διαθέσιμα με το όφελος του Jeep ECO BONUS, με τιμές από 41.000 και 44.500 ευρώ αντίστοιχα.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel