13 φωτογραφίες »

Τρία νέα μοντέλα στην έκδοση Trofeo, μία Ghibli, μία Levante και μία Quattroporte, παρουσίασε η Maserati.

Νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης της Maserati

1.881 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2020)

Τρία νέα μοντέλα στην έκδοση Trofeo, μία Ghibli, μία Levante και μία Quattroporte, παρουσίασε η Maserati, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μας δείξει το νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης με την ονομασία Fuoriserie.


Τα τρία νέα αυτοκίνητα λαμβάνοντας επίσης την ονομασία Corse, Futura και Unica, αντίστοιχα, όπου η κάθε μία αποτελεί την ονομασία των τριών διαφορετικών επιλογών που υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης που λάνσαρε η ιταλική εταιρεία. Μάλιστα και οι τρεις προδιαγραφές μπορούν ήδη να παραγγελθούν και, σύντομα, θα αφορούν και την πρόσφατα αποκαλυφθείσα MC20.
 
Σύμφωνα με τη μάρκα, η επιλογή Corse απευθύνεται στους άνδρες οδηγούς που θέλουν να δώσουν μία πιο σπορ εμφάνιση στο αυτοκίνητο ενώ το εσωτερικό είναι γεμάτο από δέρμα. Για αυτό το λόγο η μοναδικη Maserati Ghibli Trofeo Corse λαμβάνει γκρι χρώμα που συνδυάζεται με διπλή κόκκινη λωρίδα που τρέχει κάθετα σε όλο το αυτοκίνητο. Το εσωτερικό καλύπτεται από Alcantara, ενώ υπάρχουν και τα vintage καθίσματα τύπου Formula 1.
 
Η επιλογή Futura είναι αφιερωμένη στους πελάτες που θέλουν να συνδυάσουν το σπορ στοιχείο και την τεχνολογία. Ως αποτέλεσμα η Levante Trofeo Futura είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε Blue Graphite χρώμα ενώ κοσμείται από μικρούς σταυρούς που έχουν τοποθετηθεί συμμετρικά σε όλο το αμάξωμα. Το εσωτερικό κοσμείται από γκρι Alcantara και τα καθίσματα από λευκό δέρμα.  
 
Η τρίτη επιλογή, Unica είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της μόδας, της τέχνης και του πολιτισμού. Όπως σε όλα τα μοντέλα έτσι και στην Quattroporte Trofeo Unica, το εξωτερικό θα λάβει ένα λευκό «μαργαριταρένιο» χρώμα ενώ η μάρκα λέει πως όταν αντανακλά το φως του ήλιου προσφέρει εφέ ανάλογο με αυτό του ουράνιου τόξου. Οι ζάντες είναι λευκές με κόκκινα χαρακτηριστικά, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει λευκή και τυρκουάζ ταπετσαρία.

test center
fiat