Η teaser εικόνα του GR Supra Super GT

Νέο πρωτότυπο Toyota GR Supra Super GT

1.859 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Ένα νέο πρωτότυπο με την ονομασία GR Supra Super GT Concept ανακοίνωσε η Toyota.

Πριν από κάποιους μήνες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Toyota αναβίωσε την ονομασία «Supra» παρουσιάζοντας μέσω το αγωνιστικού της τμήματος GAZOO Racing, το επίσης αγωνιστικό πρωτότυπο, Racing GR Supra.
 
Ωστόσο όπως φαίνεται οι άνθρωποι της μάρκας δεν έχουν ολοκληρώσει την εργασία τους επάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο, γνωστοποιώντας μέσω μίας νέας εικόνας teaser πως έχει αναπτυχθεί ένα νέο concept το οποίο ονομάζεται GR Supra Super GT Concept και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε περίπου ένα μήνα από τώρα στο Tokyo Auto Salon στην Ιαπωνία.
Στην εικόνα που δημοσίευσε η ιαπωνική εταιρεία δεν μπορούμε να δούμε λεπτομέρειες, ωστόσο διακρίνουμε τη ράχη του αυτοκινήτου, αλλά και μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, που συνοδεύεται από έναν εξίσου μεγάλο διαχύτη. Φανταζόμαστε πως το νέο πρωτότυπο θα έχει πιο επιθετική όψη από το προηγούμενο και δεν αποκλείεται να αποτελεί μία πρώτη εικόνα του μελλοντικού Super GT.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τα δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα, η Toyota εργάζεται πάνω και σε ένα hypercar βασισμένο στο πρωτότυπο GR Super Sport, ενώ μέσω του ίδιου πρωτότυπου θα δημιουργηθεί και ένα αυτοκίνητο που θα συμμετάσχει στον αγώνα του Le Mans.
 
Τέλος σε ότι αφορά τη πέμπτη γενιά της Supra όπως όλα δείχνουν θα κάνει την πρεμιέρα της στο Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής στο Ντιτρόιτ που είναι προγραμματισμένο για τον Γενάρη του 2019.   

NEO TRANSPORTER
test center