To πρωτότυπο Friend-ME είχε παρουσιαστεί πριν από έναν χρόνο.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To πρωτότυπο Friend-ME είχε παρουσιαστεί πριν από έναν χρόνο.

Νέο sedan μοντέλο από τη Nissan

4.588 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2014)

Η Nissan ανακοίνωσε τα σχέδιά της σχετικά με την παρουσίαση ενός νέου sedan μοντέλου –σε πρωτότυπη μορφή- που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι του Πεκίνου.

Δυστυχώς η Nissan δεν δημοσίευσε σχεδόν κανένα στοιχείο, ούτε κάποια φωτογραφία-teaser για να… εξιτάρει το κοινό της. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής φίρμας δήλωσαν ότι το νέο πρωτότυπο που βρίσκεται στα σκαριά θα φέρει sedan αμάξωμα και θα υιοθετεί με «έμφαση» τη σχεδιαστική στρατηγική της εταιρείας. Επίσης, στα σχέδια της Nissan είναι να παρουσιάσει το νέο concept της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Φήμες θέλουν πως το αναμενόμενο concept πρόκειται να είναι η… συνέχεια του περσινού πρωτότυπου Friend-ME.
Εξάλλου, η Nissan έχει πρόθεση να παρουσιάσει –σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας- 20 νέα μοντέλα (παραγωγής και πρωτότυπα) στο κινέζικο Σαλόνι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 29 Απριλίου 2014. Τέλος, ανάμεσα στα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας θα υπάρχει και το ιδιαίτερο BladeGlider Concept.

Το νέο πρωτότυπο της Nissan θα βασίζεται πάνω στο concept Friend-ME.

Το νέο πρωτότυπο της Nissan θα βασίζεται πάνω στο concept Friend-ME.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
fiat