Νέο teaser για την Bugatti Chiron Divo (+vid)

2.510 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2018)

Η Bugatti ξετυλίγει σιγά σιγά το κουβάρι της επίσημης αποκάλυψης της νέας Divo δίνοντας στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμη teaser.

Εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει τα πλάνα της γαλλικής φίρμας για το λανσάρισμα ενός νέου hypercar εν ονόματι Chrion Divo, παράλληλα με την δημοσιοποίηση της πρώτης teaser εικόνας από τη Bugatti, ενώ λίγες μέρες αργότερα σας παρουσιάσαμε και την πρώτη φωτογραφία του μοντέλου από δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο χωρίς ίχνος καμουφλάζ, με μερικές επιφυλάξεις φυσικά για την πιστότητά της.

Σήμερα, λοιπόν, η Bugatti συνεχίζει να ανοίγει σταδιακά τα χαρτιά της πριν την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου δίνοντας στο φως της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες, αλλά και ένα σύντομο βίντεο το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.
 

Υπενθυμίζουμε πως τo όνομα τους επερχόμενου μοντέλου είναι εμπνευσμένο από τον Γάλλο οδηγό αγώνων Albert Divo που νίκησε στον αγώνα Targa Florio δύο φορές για την εταιρεία στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά το ντεμπούτο της έκδοσης, θα γίνει στην Καλιφόρνια στις 24 Αυγούστου, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της Bugatti κος Stephan Winkelmann το περιγράφει σαν ένα μοντέλο «που φτιάχτηκε για στροφές», με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η εταιρεία μείωσε το βάρος του, αυξάνοντας παράλληλα την κάθετη δύναμη που παράγει μέσω ενός νέου αεροδυναμικού πακέτου.
 
Τέλος, σημειώνουμε πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η παραγωγή αναμένεται να περιοριστεί σε 40 μονάδες με το κόστος κτήσης του καθενός να κυμαίνεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Φήμες αναφέρουν ακόμα πως το μοντέλο θα λάβει και νέο κιβώτιο που θα το βοηθήσει να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,5 δλ.

peugeot
citroen