Nέα teaser για το Fisker SUV

1.569 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2019)

Αυτά είναι τα επιπλέον στοιχεία που ήρθαν στο φως για το επερχόμενο ηλεκτρικό της Fisker.

To κουβάρι της παρουσίασης του νέου της SUV συνεχίζει να ξετυλίγει η Fisker αφού προχώρησε στην αποκάλυψη και άλλων teaser εικόνων της για το καινούριο της μοντέλο.

Το νέο στοιχείο που αποκαλύφθηκε είναι πως το, χωρίς όνομα ακόμα αυτοκίνητο, θα έχει μεγάλη ηλιακή οροφή ενώ ο ίδιος ο CEO της εταιρείας Ηenrik Fisker, ίσως υπερβάλοντας, έκανε γνωστό πως θα έχει θόλους που θα μπορούσαν να αντιστοιχούν σε κάποιο supercar.
 
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πάντως η φίρμα δεν δίστασε να γνωστοποιήσει μια σειρά από σημαντικές πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε. Για παράδειγμα, Το μοντέλο, το οποίο χαρακτηρίζεται από στιβαρό σχεδιασμό, ακολουθώντας τα σημεία των καιρών πρόκειται να είναι αμιγώς ηλεκτρικό, με τη μάρκα να υποστηρίζει πως η αυτονομία του θα είναι περίπου στα 480 χιλιόμετρα και η αρχική του τιμή θα είναι κάτω από τα 40.000 δολάρια (35.245 ευρώ περίπου).

Από κει και πέρα μέσω του twitter ο ιδρυτής της εταιρείας Henrik Fisker αποκάλυψε πως θα είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία μεγαλύτερή των 80kWh και οτι το  crossover θα φτάσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Τέλος να σημειωθεί πως η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει στην πώληση του αυτοκινήτου μέσω franchise καταστημάτων αντί να χρησιμοποιήσει το παραδοσιακό μοντέλο αντιπροσώπων.
 

Toyota
test center