Nέο video teaser για το VW ID.5 GTX

Nέο video teaser για το VW ID.5 GTX

1.868 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2021)

H παρουσίαση του ID.5 πλησιάζει και για αυτό, η Volkswagen έφερε στο φως ένα νέο teaser video για το ηλεκτρικό crossover.

Ένα νέο teaser video για το επερχόμενο ΙD.5 GTX παρουσίασε η Volkswagen μέσω teaser ενόψει της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου στις 3 Νοεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το μοντέλο παραγωγής στο video

Το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στο video είναι το αυτοκίνητο παραγωγής, σε αντίθεση με τις εικόνες που είχε φέρει στο φως η Volkswagen τον προηγούμενο μήνα, καθώς το μοντέλο εκείνο ήταν μοντέλο προ-παραγωγής και φορούσε βαρύ καμουφλάζ σε δύο χρώματα, πορτοκαλί και πράσινο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το ηλεκτρικό crossover δεν πρόκειται να μοιάζει πολύ διαφορετικό.

Το τρίτο μέλος της ID γκάμας

Το ID.5 είναι ουσιαστικά η coupe έκδοση του ID.4 και θα βασίζεται και αυτό στην MEB πλατφόρμα της Volkswagen για τα αμιγώς ηλεκτρικά της μοντέλα. Θα γίνει έτσι το τρίτο μέλος της ηλεκτρικής ID γκάμας που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη μετά το ID.3 και το ID.4. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως θα προσφερθεί με τα ίδια ακριβώς κινητήρια σύνολα με τα οποία διατίθεται το ID.4.

Ίδια μπαταρία και μοτέρ με το ID.4

Όσον αφορά το ID.5 GTX, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί επίσης το κινητήριο σύνολο του ID.4 GTX που αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, σε εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα, προσφέροντας τετρακίνηση και συνδυαστική ισχύ 299 ίππων. Η αυτονομία του ID.4 GTX, σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών WLTP είναι 480 χιλιόμετρα (520 χλμ. προσφέρει το ID.4) χάρη σε μια μπαταρία χωρητικότητας 77 kWh που χρειάζεται να μόλις 30 λεπτά για να προσφέρει κίνηση για 300 χιλιόμετρα με φορτιστή 125 kW. Η μπαταρία είναι υδρόψυκτη, με μεγάλη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με την Volkswagen, η οποία εγγυάται ότι θα έχει τουλάχιστον το 70% της αρχικής της χωρητικότητας μετά από οκτώ χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα.

Μαζί και στην παραγωγή

ID.5 και ID.4, εκτός από ίδια μηχανικά μέρη, θα μοιράζονται και το ίδιο εργοστάσιο, αφού και τα δύο θα παράγονται στις εγκαταστάσεις της φίρμας στο Zwickau, ενώ αργότερα θα μετακομίσουν στο εργοστάσιο του Emden.
 
Ηλεκτρικό coupe crossover με 299 άλογα!
- Στις 3 Νοεμβρίου το ντεμπούτο του
- Πρόκειται για την coupe έκδοση του ID.4 GTX
- Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και 4κίνηση
Μετά το ID.3 και το ID.4, έρχεται και το ID.5. Εσύ ποιο θα διάλεγες από τα τρία αυτά ηλεκτρικά VW;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
test center