• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Honda Clarity

Honda Clarity

Honda Clarity

Νέο υβριδικό Honda Clarity

Διαβάστηκε από 2131 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2017

Η Honda ετοιμάζει το νέο της υβριδικό μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στην τεχνολογία του επιτυχημένου Accord και θα πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο το 2018.

 
Η Honda έχει θέσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, για τα δύο τρίτα του συνόλου των πωλήσεών της, το οποίο θα προέρχεται από ηλεκτρικά μοντέλα από το 2030 και το πρώτο σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου, θα είναι το λανσάρισμα  ενός ειδικού νέο υβριδικό όχημα στην αγορά.
Η Ιαπωνική εταιρεία κρατά τα «χαρτιά» της κλειστά, σχετικά με τις λεπτομέρειες του νέου της μοντέλου, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πηγές το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τον υβριδικό κινητήρα του Honda Accord.

Το νέο υβριδικό μοντέλο θα ξεκινήσει να παράγεται το 2018 στην Αμερική στο εργοστάσιο της Honda και όπως δήλωσε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της φίρμας, τα μισά από τα νέα μοντέλα της Honda μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, τα οποία θα παρουσιάζονται πρώτα στις ΗΠΑ, θα είναι ηλεκτρικά.

Δυστυχώς, το υβριδικό Honda Clarity θα πωλείται αρχικά σε πολιτείες των ΗΠΑ οι οποίες θα είναι κοντά σε εγκεκριμένες αντιπροσωπείες της FCEV, λόγω έλλειψης υποδομής υδρογόνου, όμως η Honda δεσμεύεται μελλοντικά ότι το δίκτυο ανεφοδιασμού θα βελτιωθεί και τότε θα επεκτείνουν τις πωλήσεις του Clarity.
Tέλος, η Ιαπωνική εταιρεία έχει αποστείλει 6 μοντέλα στην Ευρώπη για λόγους επίδειξης.