Νέος Γενικός Διευθυντής για τα επιβατικά στη Ford Ευρώπης

Νέος Γενικός Διευθυντής για τα επιβατικά στη Ford Ευρώπης

1.347 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Η Ford Ευρώπης διορίζει τον Martin Sander Γενικό Διευθυντή Επιβατικών Οχημάτων και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ford-Werke GmbH. Δύο ανώτερες διοικητικές θέσεις, που αντανακλούν τη δέσμευση της Ford στη δημιουργία μιας αναπτυσσόμενης δραστηριότητας για τα ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Κλείστε το test-drive σας

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού

Martin Sander ο νέος Γενικός Διευθυντής επιβατικών της Ford Ευρώπης

Η Ford πραγματοποιεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των Ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της και τη δημιουργία μιας εντελώς νέας προϊοντικής σειράς ηλεκτρικών οχημάτων και υπηρεσιών κινητικότητας που επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει να είσαι κάτοχος και οδηγός ενός αυτοκινήτου Ford.
 
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Martin Sander διορίστηκε Γενικός Διευθυντής Επιβατών Οχημάτων της Ford Ευρώπης και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ford-Werke GmbH, με ισχύ από την 1η Ιουνίου. Τα καθήκοντα του Sander, που συνδυάζουν δύο ανώτερες διοικητικές θέσεις, αντανακλούν τη δέσμευση της Ford στη δημιουργία μιας αναπτυσσόμενης δραστηριότητας για τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία στην Ευρώπη.
 
Ο Sander φέρνει μαζί του σημαντική εμπειρία από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας έχοντας θητεύσει επί 25 χρόνια στο Volkswagen Group, όπου κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις στη Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ενώ πιο πρόσφατα διετέλεσε αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης στην Audi AG.
 
Ο Sander και η ομάδα του θα είναι υπεύθυνοι για την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβληματικών, πλήρως ηλεκτρικών και συνδεδεμένων επιβατικών οχημάτων, προωθώντας όλες τις πρωτοβουλίες που συλλογικά διαμορφώνουν μία ανώτερη ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες επιβατικών οχημάτων Ford στην Ευρώπη.

Ο Sander θα έχει το γραφείο του στην Κολωνία, στο «σπίτι» των Ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της Ford στον τομέα των επιβατικών οχημάτων. Εκεί βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Εξηλεκτρισμού, στο οποίο θα κατασκευαστεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό επιβατικό όχημα το οποίο θα βγει από τη γραμμή παραγωγής της Ford την επόμενη χρονιά.

Γεννημένος στο Hildesheim της Γερμανίας, ο Sander έχει πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Braunschweig. Αυτή τη στιγμή κατοικεί στο Ingolstadt και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »