Nissan: Δίνει νέα «ηλεκτρική» πνοή στη NISMO

Nissan: Δίνει νέα «ηλεκτρική» πνοή στη NISMO

1.838 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2022)

O επικεφαλής της Nissan Ευρώπης διαβεβαίωσε τους φίλους της μάρκας πως η μάρκα θα προσφέρει εκδόσεις NISMO στο μέλλον ακόμη και για τα αμιγώς ηλεκτρικά της μοντέλα.

Ευοίωνο το μέλλον για το τμήμα NISMO της Nissan

H Nissan, όπως πολλές άλλες μάρκες, θεωρεί πως οι εκδόσεις επιδόσεων μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και για αυτό τον λόγο σχεδιάζει να προσαρμόσει το τμήμα NISMO στα νέα δεδομένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το μέλλον για το τμήμα NISMO της Nissan

Σε δηλώσεις του σε διεθνές μέσο, ο Guillaume Cartier, επικεφαλής της Nissan στην Ευρώπη φάνηκε σίγουρος πως η NISMO θα ακολουθήσει τον σωστό δρόμο. «Η NISMO είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που έχουμε και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αναζωογονήσουμε. Θα έχουμε νέα μοντέλα με εκδόσεις NISMO; Η απάντηση είναι ναι».

Τι πρέπει να περιμένουμε από τις νέες εκδόσεις NISMO που θα έρθουν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της φίρμας; Σε αυτή την ερώτηση, ο Cartier απάντησε: «Eίναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, νέα ανάρτηση και νέο κινητήριο σύνολο. Το θέμα με το Ariya για παράδειγμα είναι ότι το προσφέρουμε ήδη με μεγάλη μπαταρία και με μεγάλη ιπποδύναμη. Για αυτό πρέπει να πάμε ακόμη πιο ψηλά».

Την ίδια πορεία ακολουθούν και τμήματα άλλων εταιρειών

Η NISMO δεν είναι το μόνο τμήμα επιδόσεων που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη εκδόσεων υψηλών επιδόσεων για τα ηλεκτρικά μοντέλα. Ήδη έχουμε δει την AMG να κάνει το ίδιο για τις ηλεκτρικές Mercedes ενώ το ίδιο επιχειρεί το τμήμα M για την BMW.

Ευοίωνο το μέλλον για το τμήμα NISMO της Nissan
- Έρχονται NISMO εκδόσεις για τα ηλεκτρικά μοντέλα
- Θα έχουν νέα ανάρτηση και ισχυρότερο κινητήριο σύνολο
- Την ίδια πορεία ακολουθούν και τμήματα άλλων εταιρειών
NISMO εκδόσεις για τα ηλεκτρικά; Τις «λιμπίζεστε»;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
skoda