• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Ο 1.300άρης κινητήρας των 130 ίππων στο Captur εξασφαλίζει καλές επιδόσεις και κρατάει σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση.

Κινητήρες: Μικρές οι διαφορές σε επιδόσεις και κατανάλωση

193.764 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2020

Τα Qashqai και Captur μοιράζονται τον ίδιο 4κύλινδρο κινητήρα των 1,33 λίτρων με 140 ίππους στο Qashqai, 130 στο Captur και 240 Nm ροπής, ο οποίος ικανοποιεί με το τράβηγμα και την λειτουργία του από χαμηλά και σε μεγάλο φάσμα λειτουργίας, αλλά και με το γραμμικό τρόπο που διαχέει την ισχύ του. Συνολικά προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις, ελαφρώς καλύτερες στο ισχυρότερο και βαρύτερο Nissan, αλλά με χαμηλότερη κατανάλωση για το Renault. Το Captur μάλιστα διαθέτει και επιλογή ECO για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, αλλά και μειωμένες επιδόσεις.

Το Golf εφοδιάζεται με τον 1,5 λτ. TSI ACT κινητήρα που αποδίδει 130 ίππους και 200 Nm ροπής και σύστημα απενεργοποίησης δύο κυλίνδρων. Συγκριτικά με τον 1,33 ΤCe των Nissan, Renault, το μοτέρ του είναι πιο ράθυμο στις χαμηλές στροφές, ειδικά μέχρι τις 1.500 σ.α.λ., ωστόσο θα σας αποζημιώσει με τη εύρωστη λειτουργία του από τις 2.000 σ.α.λ. και μέχρι σχεδόν το τέρμα του στροφόμετρου. Οι επιδόσεις είναι λίγο χειρότερες από αυτές του Qashqai και παραπλήσιες με του Captur, ωστόσο είναι εξαιρετική η κατανάλωση των 6,4 λτ./100 χλμ.. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 6 σχόλια