• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
22 φωτογραφίες »

Tο νέο Renault Captur, παρουσιάζει ένα ποιοτικό και hi-tech προφίλ, με μεγάλη οθόνη αφής 7ΆΆ και μαλακό στην αφή υλικό στο ταμπλό.

Εσωτερικό: Προσεγμένη ποιότητα, hi-tech το νέο Golf

193.805 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2020

Ξεκινώντας από το καινούριο Captur, αυτό παρουσιάζει ένα ποιοτικό και hi-tech προφίλ, με μεγάλη οθόνη αφής 7ΆΆ και προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ η χρήση μαλακού πλαστικού στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, των μπροστινών θυρών και του χώρου γύρω από τον επιλογέα, κάνει αισθητή την προσπάθεια για να ορίσει τα ποιοτικά στάνταρ της κατηγορίας. 

Σε αυτό το κομμάτι της ποιότητας βέβαια, δύσκολα συναγωνίζεται κάποιος το νέο Golf . Το ταμπλό καλύπτεται από πλούσιο και μαλακό υλικό, η συναρμογή είναι άριστη, ενώ και τεχνολογικά η VW το πήγε σε άλλο επίπεδο. Δύο οθόνες, μία αντί πίνακα οργάνων και μία 8,25 ιντσών για τα πολυμέσα, φωνητικές εντολές και το κυριότερο κανένα μπουτόν.

Τέλος το εσωτερικό του Qashqai διαθέτει καλή απτή αίσθηση, με το αφρώδες υλικό του ταμπλό να σε κερδίζει, διαμορφώνοντας συνολικά μια ποιοτική και σύγχρονη καμπίνα, η οποία έχει αποδείξει πως αντέχει και στο πέρας του χρόνου. Το ταμπλό καλύπτεται από πλούσιο και μαλακό υλικό και η συναρμογή είναι άριστη, ωστόσο στην βασική του έκδοση λείπει μια οθόνη αφής. 

Χώροι: Qashqai-Golf για επιβάτες, Captur για αποσκευές
Οι χώροι αποτελούν ένα βασικό χαρακτηριστικό και των τριών αυτοκινήτων αποδεικνύοντας σε κάθε περίπτωση πως είναι ικανά για τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας. Το Qashqai διαθέτει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα, βολεύοντας ακόμα και τρεις ενήλικες, οι οποίοι μάλιστα θα έχουν και αρκετό χώρο για τα γόνατά τους. Ακόμα περισσότερο χώρο για τα γόνατα διαθέτει το Golf, το οποίο ωστόσο έχει μικρότερο φάρδος στο πίσω κάθισμα.

Σχετικά με το Captur, ως εκπρόσωπος των B-SUV έχει πιο μαζεμένο εσωτερικό φάρδος, το οποίο οριακά θα χωρέσει τρεις ενήλικες. Βέβαια το γαλλικό μοντέλο είναι το μοναδικό με συρόμενα πίσω καθίσματα, διαμορφώνοντας έτσι κορυφαίο χώρο για τα γόνατα (στην πίσω θέση) με 455 λτ. πορτ-μπαγκάζ ή κορυφαίο χώρο αποσκευών με 536 λτ. (μπροστά θέση). Στα 430 λτ. αυτός του Qashqai, ενώ μικρότερος είναι αυτός του Golf με 380 λτ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 6 σχόλια