Η teaser εικόνα.

Ντεμπουτάρει το Hispano Suiza Carmen Boulogne

1.800 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

Με δεδομένο πως το απλό Carmen έχει ισχύ άνω των 1.000 ίππων, η έκδοση Βοulogne αναμένεται να φτάσει την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη.

Στο Hispano Suiza Carmen Boulogne ανήκει η παραπάνω εικόνα teaser που δημοσιεύτηκε, λίγο πριν το μοντέλο έρθει ντεμπουτάρει το επόμενο διάστημα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια πιο ισχυρή και γρήγορη έκδοση του απλού Carmen που θα τιμά την αγωνιστική κληρονομιά της εταιρείας και θα υιοθετεί πιο ακραία σχεδίαση σε σχέση με τις απλές εκδόσεις.

Ο πρόβολος τραβά το ενδιαφέρον χάρη στην μικρή κυψελωτή ορθογώνια γρίλια του και στον κίτρινο διαχύτη χαμηλά στον προφυλακτήρα ενώ φυσικά, οι αεραγωγοί είναι μεγάλοι και δείχνουν πως δεν πρόκειται για ένα από Carmen.

To Carmen Βοulogne έχει πάρει το όνομά του από τα αγωνιστικά Hispano Suiza που είχαν κατασκευαστεί στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και συμμετείχαν σε διάφορους αγώνες κοντά στην πόλη Boulogne-sur-Mer στις βόρειες ακτές της Γαλλίας.

Με δεδομένο πως η «απλή» Carmen παίρνει την ισχύ της από δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μια μπαταρία συνολικής απόδοσης 1.019 ίππων, η έκδοση Boulogne αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με ακόμα περισσότερη ιπποδύναμη και καλύτερες επιδόσεις. Σημειώνουμε πως το Carmen ζυγίζει 1.690 κιλά και μπορεί να κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen