«Ντοπάρει» την παραγωγή της η Toyota!

«Ντοπάρει» την παραγωγή της η Toyota!

3.892 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Να πατήσει γκάζι στην παραγωγική της διαδικασία σκοπεύει η Toyota από τον προσεχή Δεκέμβρη έως και τον Μάρτη του 2022, προκειμένου να κατασκευάσει 97.000 περισσότερα αυτοκίνητα που έμειναν πίσω λόγο της έλλειψης μικροτσίπ!

Η Toyota αλλά και όλες οι μάρκες ταλανίζονται από την έλλειψη μικροτσίπ λόγω της πανδημίας, κάτι που έφερε καθυστερήσεις στην παραγωγική τους διαδικασία. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση φαίνεται πως σταδιακά εξομαλύνεται και έτσι η Toyota προγραμματίζει να επαναφέρει την παραγωγή της σε κανονικά επίπεδα, αλλά και να καλύψει το διάστημα των καθυστερήσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Στοχεύει σε 97.000 περισσότερα αυτοκίνητα

Για αυτό ακριβώς το λόγο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού, η ιαπωνική φίρμα ζήτησε από τους προμηθευτές της σε πρώτες ύλες να αναπληρώσουν τη χαμένη παραγωγή, ώστε να μπορέσει με τη σειρά της να κατασκευάσει επιπλέον 97.000 οχήματα το διάστημα Δεκεμβρίου 2021 - Μαρτίου 2022. Μάλιστα οι άνθρωποι της μάρκας κάνουν σκέψεις να βάλουν επιπλέον βάρδιες το Σαββατοκύριακο για να πιάσουν τους στόχους.
 

Πέφτει ο COVID-19, ανακάμπτει η παραγωγή

Μεγάλη βοήθεια στην αύξηση της παραγωγής αναμένεται να παίξει και το γεγονός πως τα ποσοστά μόλυνσης από τον COVID-19 στη νοτιοανατολική Ασία μειώνονται δραματικά και μαζί τους συμπαρασύρουν την ανησυχία που υπάρχει για την μειωμένη παραγωγή.
 

Δεν επιβεβαιώνει η Toyota

Από τη μεριά της η μάρκα δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα αυτά με εκπρόσωπό της να αναφέρει πως: «Τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί για τα σχέδια παραγωγής μετά τον Νοέμβριο».

Έτοιμη να ρεφάρει η Toyota.
- 97.000 περισσότερα αυτοκίνητα στοχεύει να κατασκευάσει από τον προσεχή Δεκέμβρη έως και τον Μάρτη του 2022.
- Ζήτησε από τους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγής τους!
- Υποχωρεί η πανδημία, ανεβαίνει η παραγωγή στην νοτιοανατολική Ασία.
Μήπως αρχίζουμε να μπαίνουμε στην κανονικότητα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
test center