Tο RAV4 θα διαθέτει κι ένα νέο μεταλλικό εξωτερικό χρώμα (καφέ) και 18άρες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον θα υπάρχουν χρωμιομένες λεπτομέρειες στα πλαϊνά μαρσπιέ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο RAV4 θα διαθέτει κι ένα νέο μεταλλικό εξωτερικό χρώμα (καφέ) και 18άρες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον θα υπάρχουν χρωμιομένες λεπτομέρειες στα πλαϊνά μαρσπιέ.

O 2λιτρος diesel και στην 4κίνητη έκδοση του Toyota RAV4

11.029 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2013)

Η Toyota λανσάρει στην Ευρώπη τον 2,0 λτ. turbodiesel των 124 ίππων και στην AWD έκδοση του RAV4. Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα περιορίσει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση.

Η ιαπωνική φίρμα λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά και στην 4κίνητη έκδοση του RAV4, το 2,0 λτ. D-4D turbo μοτέρ πετρελαίου, που αποδίδει 124 ίππους και 310 Nm ροπής. Ο συγκεκριμένος κινητήρας τροφοδοτεί και τη 2κίνητη έκδοση, ενώ πληροί τις προδιαγραφές Euro 5. Το εν λόγω μοτέρ λοιπόν, μέσω του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, θα έχει μέση κατανάλωση λίγο πάνω από τα 4,9 λτ./100 χλμ. (λόγω του συστήματος 4κίνησης και του αυξημένου βάρους), ενώ οι εκπομπές ρύπων θα κυμαίνονται κοντά στα 136 γρ./χλμ.Στον τομέα της εμφάνισης, το ιαπωνικό SUV θα διαθέτει επίσης ένα νέο μεταλλικό εξωτερικό χρώμα (καφέ) και 18άρες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον, θα φέρει χρωμιομένες λεπτομέρειες στα πλαϊνά μαρσπιέ και στην πόρτα του πορτ-μπαγκάζ. Επιπλέον, στο εσωτερικό θα υπάρχουν 4 χρώματα ταπετσαρίας (Black, Grey, Terracotta και Beige).Παράλληλα σε επίπεδο εξοπλισμού, το RAV4 θα φέρει μια οθόνη αφής 6 ιντσών υψηλής ανάλυσης, που θα διαθέτει προγράμματα πλοήγησης, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης. Τέλος, με το σύστημα «Rear Cross Traffic Alert (RCTA)», θα μπορεί ο οδηγός να ειδοποιείται για τυχόν οχήματα που πλησιάζουν από πίσω, όταν βρίσκεται στη διαδικασία ξεπαρκαρίσματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto