Το νέο pick-up της Fiat, το Strada έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά της Βραζιλίας.

Ο Elvis οδηγάει Fiat Strada (+vid)

2.765 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2020)

Ο «Βασιλιάς» της Ροκ εν Ρολ μουσικής ζει και μάλιστα οδηγάει το ολοκαίνουργιο Fiat Strada!


Το νέο pick-up της Fiat, το Strada έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά της Βραζιλίας, όπου η μάρκα μέσα σε περίπου 10 ημέρες από την έναρξη της διαθεσιμότητας λέγεται πως έχει συγκεντρώσει 6.000 παραγγελίες. Θέλοντας λοιπόν η Fiat να κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το μοντέλο της στους Βραζιλιάνους δημιούργησε μία εντυπωσιακή διαφήμιση με πρωταγωνιστές το μοντέλο της και τον Elvis Presley.  
 
Το διαφημιστικό σποτ δείχνει τον Elvis Presley να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδά το Blue Suede Shoes, όμως λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα κόκκινο Fiat Strada περνά μέσα από έναν τοίχο και διακόπτει την παράσταση. Ο «Βασιλιάς» μπαίνει μέσα και αφού περνά μέσα από διάφορα σκηνικά ταινιών καταλήγει και πάλι ενώπιον των θαυμαστών του που τον αποθεώνουν.
 
Όπως είναι φυσικό κατά τη διάρκεια του σποτ αναφέρονται κάποια από τα χαρακτηριστικά του Strada. Να θυμίσουμε πως το μοντέλο έχει μήκος 4.480 χλστ. με μήκος χώρου φόρτωσης 1.173 χλστ., το πλάτος του είναι 1.059 χλστ., ενώ το ωφέλιμο φορτίο ανακοινώνεται στα 650 κιλά. Η ισχύς πηγάζει είτε από ένα 1.400άρι μοτέρ απόδοσης 88 ίππων και 123 Νm ροπής είτε από έναν πιο ισχυρό κινητήρα 1.300 κ.εκ. απόδοσης 110 ίππων και 139 Νm ροπής σε συνδυασμό αποκλειστικά με το 5άρι μηχανικό κιβώτιο της φίρμας.   
 
Τέλος, πληροφοριακά να σημειώσουμε πως τον Elvis Presley στην συγκεκριμένη διαφήμιση υποδύεται ο Dean Z, από το Missouri των ΗΠΑ, ο οποίος κέρδισε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό που προωθήθηκε από την οικογένεια Presley το 2013.

Δείτε το βίντεο
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL