• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το μέγεθος του προβλήματος παρουσιάζεται ξεκάθαρα στην τελευταία εικόνα.

Ο Γκροζάν έδειξε τα εγκαύματα στα χέρια του

2.504 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2021

Τα εγκαύματα και τις ουλές που του άφησε ως ενθύμιο το τρομακτικό ατύχημα που είχε με το μονοθέσιο της Haas στο Grand Prix της Formula 1 στο Μπαχρέιν, έδειξε μετά από περίπου 1,5 μήνα ο Ρομέιν Γκροζάν, με τις εικόνες να προκαλούν πόνο ακόμα και στη θέασή τους!


Πριν από περίπου 1,5 μήνα η θέαση του ατυχήματος που είχε ο Ρομέιν Γκροζάν με το μονοθέσιο της Haas στο Grand Prix του Μπαχρέιν έκοβε την ανάσα. Ο Γάλλος δεν πρόλαβε καλά-καλά να αρχίσει τον αγώνα όταν μόλις στον πρώτο γύρο, στην έξοδο της τρίτης στροφής και μετά από επαφή που είχε με άλλο μονοθέσιό, έχασε τον έλεγχο και με ταχύτητα περίπου 220 χιλιομέτρων ανά ώρα καρφώθηκε κυριολεκτικά στην μπαργιέρα. Οι φλόγες άρχισαν άμεσα να κυκλώνουν το κομμένο στα δυο μονοθέσιο της Haas, ωστόσο  εκείνος κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του και ουσιαστικά να σώσει τη ζωή του.
 
Σήμερα και έχοντας περάσει αρκετές ημέρες θεραπείας ο Γκροζάν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες όπου παρουσιάζει τα εγκαύματα και τις ουλές που βρίσκονται ακόμα στα χέρια του. Η αποκατάσταση του 34χρονου πιλότου πηγαίνει καλά, όπως ο ίδιος ανέφερε στις αναρτήσεις του. Μάλιστα σε μία από αυτές κρατούσε στην αγκαλιά του το κατοικίδιο της οικογένειας και έγραψε της εξής λεζάντα: «Επανήλθαν τα χέρια μου. Ο Πέτρους είναι χαρούμενος γι αυτό».
 
Ωστόσο σε μία άλλη εικόνα ο χαμογελαστός Γκροζάν, έδειξε το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που παρουσιάζει σε κοντινή κατακόρυφη λήψη τα χέρια του, στο δεξί υπάρχει μόνο μία ουλή, αλλά στο αριστερό η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή. «Δεν φαίνονται ακόμη τόσο ωραία, οπότε μη συνεχίσετε να κάνετε κλικ, αν δεν αισθάνεστε καλά», έγραψε ο Γκροζάν, για να ολοκληρώσει αναφέροντας: «κανονικά θα γιατρευτούν οι περισσότερες ουλές».
 
Κλείνοντας να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής ο Γκροζάν δεν έχει γνωστοποιήσει αν και σε ποιο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συνεχίσει.