O Ho-sung Song.

O Ho-sung Song είναι ο νέος πρόεδρος της Κia

1.578 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

H Κia υποστηρίζει πως ο Ho-sung Song αναλαμβάνει τα ηνία της μάρκας σε μια χρονική περίοδο που η φίρμα θα προσπαθήσει να εξελιχτεί και να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην ηλεκτροκίνηση και τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης.


Η Kia με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Ho-sung Song, μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος Παγκόσμιων Επιχειρήσεων, προήχθη στην θέση του προέδρου, έχοντας ως πρώτο μέλημα την εφαρμογή του «Σχεδίου S», της μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας, με στόχο την καθιέρωση της φίρμας στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το «Σχέδιο S» της Kia στοχεύει στην μετατροπή της φίρμας από μια «παραδοσιακή» εταιρεία που κατασκευάζει οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης προς μια κατεύθυνση που δίνει έμφαση στην κατασκευή ηλεκτρικών  και αυτόνομων οχημάτων. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι τα τέλη του 2025, η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει μια πλήρη γκάμα από 11 ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία θέλει να χρησιμοποιήσει για να αποκτήσει μερίδιο 6,6% στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών (εκτός της Κίνας).

Η εμπειρία του Ho-sung Song σε όλες τις θέσεις παραγωγής της Kia, καθώς και η τεχνογνωσία του στις υπερπόντιες επιχειρήσεις, θα αποτελέσουν κλειδιά για το μέλλον. Πριν από τη σημερινή του θέση ως επικεφαλής των Παγκόσμιων Επιχειρήσεων της Κia, ο Song είχε επιτύχει σε ένα ευρύ φάσμα ηγετικών ρόλων όπως στην θέση του προέδρου της Kia Motors Europe και ως επικεφαλής της ομάδας Σχεδιασμού.

Ο προηγούμενος πρόεδρος Han-woo Park θα πάρει θέση σύμβούλου και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας.
 

Hyundai
OPEL