Ο Xιου Τζάκμαν.

Ο Τζάκμαν φαβορί για την ταινία του Enzo Ferrari

2.372 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2020)

Η ταινία για τον Enzo Ferrari έχει καθυστερήσει αλλά φαίνεται πλέον πως έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει και ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα.


Όταν οι παραγωγές του Χόλιγουντ επιστρέψουν μετά την πανδημία, ο Μάικλ Μαν μπορεί επιτέλους να αρχίσει να γυρίσει την ταινία για την ζωή του Enzo Ferrari. Φαίνεται μαλιστα πως έχει βρει τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Μάικλ Μαν προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να βγάλει τη βιογραφία του Enzo Ferrari. Τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινούσαν το 2016 με τον Christian Bale ως πρωταγωνιστή αλλά τα σχέδια δεν πέτυχαν για διάφορους λόγους. Ο Χιου Τζάκμαν είναι πλέον πρώτο φαβορί για τον ρόλο, αν και τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. Στο πέρασμα των ετών, ο Jackman απέδειξε ότι μπορεί να κάνει σχεδόν οτιδήποτε, από σοβαρό δράμα έως κωμωδία.

Σύμφωνα με ανώνυμες αλλά ομολογουμένως αξιόπιστες πηγές, ο Jackman βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τον σκηνοθέτη και το στούντιο. Μόλις το casting οριστικοποιηθεί και αρθούν οι τρέχοντες περιορισμοί στην κινηματογραφική βιομηχανία, θα αρχίσουν και τα γυρίσματα.

Βασισμένη στο βιβλίο του Brock Yates «Enzo Ferrari - The Man and the Machine», η ταινία θα επικεντρωθεί στο καλοκαίρι του 1957 όταν η Ferrari αποφάσισε να συμμετάσχει στο 1957 Mille Miglia, τον αγώνα των 1.000 μιλίων σε όλη την Ιταλία. Προφανώς, αυτό θα περιλαμβάνει επίσης την τραγωδία κοντά στο Guidizzolo που σκότωσε 11 ζωές, συμπεριλαμβανομένων πέντε παιδιών. Άλλες λεπτομέρειες της βιογραφίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί από την εποχή του Τύπου.

Το ενδιαφέρον του κοινού για για ταινίες με αυτοκίνητα φαίνεται πως είναι υψηλό και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μια από τις πιο επιτυχυμένες ταινίες του περασμένου έτους ήταν το Ford v Ferrari.
 

ELASTIKA 2024
moto