Οδηγός Ferrari τράκαρε με 5 σταθμευμένα και το έβαλε στα πόδια
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγός Ferrari τράκαρε με 5 σταθμευμένα και το έβαλε στα πόδια

2.699 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2022)

O οδηγός της Ferrari SF90 Stradale τράκαρε με 5 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα και έπειτα το έβαλε στα πόδια, παρατώντας το supercar στην τύχη του.

Μεγάλες οι υλικές ζημιές που υπέστη η Ferrari

Πάνω σε 5 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έπεσε μια Ferrari SF90 Stradale την περασμένη εβδομάδα, όταν ο πλούσιος οδηγός της έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έτρεξε να φύγει ο οδηγός

Αμέσως έφτασαν στο σημείο η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και αμέσως αποκαλύφθηκε πως ο οδηγός της Ferrari SF90 Stradale δεν βρίσκονταν ανάμεσα στους παρευρισκομένους και πως ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η αναφορά της Πυροσβεστικής αναφέρει χαρακτηριστικά: «O οδηγός του αυτοκινήτου είχε φύγει από το σημείο πριν φτάσουμε. Διασφαλίσαμε ότι δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος και αφήσαμε την Αστυνομία να διαχειριστεί το περιστατικό».

Γιατί άραγε ο οδηγός έτρεξε να φύγει, αμέσως μόλις τράκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητό του; Ο λόγος είναι μάλλον ότι βρισκόταν κάτω υπό την επήρεια αλκοόλ ή κάποιας άλλης ουσίας και δεν ήθελε να βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια της Αστυνομίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center