Οικογενειακοί δεσμοί: Η GLB παραθέτει στοιχεία των μεγαλύτερων... αδερφών G-Class και GLS.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οικογενειακοί δεσμοί: Η GLB παραθέτει στοιχεία των μεγαλύτερων... αδερφών G-Class και GLS.

Οδηγούμε: Νέα Mercedes GLB

26.234 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Απόλαυση στο τετράγωνο: Γεμάτη γωνίες, ζωηρή αλλά και άνετη. Η Mercedes GLB έχει να παρουσιάσει κάποιες από τις πιο παραδοσιακές αρετές της μάρκας με το αστέρι, με στόχο προφανώς να μας κακομάθει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

H πρώτη εντύπωση - Τι μας άρεσε και τι όχι 
Είναι τόσο διαφορετική σε σχέση με την GLC. Θα λέγαμε πως είναι περισσότερο μία εγγονή της GLK, που επίσης ήταν γεμάτη γωνίες. Η Mercedes-Benz, όμως, θα έπρεπε να τακτοποιήσει κάπως το σύστημα πολυμέσων. Δε σημαίνει, πως ό,τι υπάρχει, θα πρέπει κιόλας να το υιοθετούμε.

Είναι βέβαιο ότι, η Ισπανία μπορεί με άνεση να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ό,τι αφορά την εφεύρεση μικρών οδικών εμποδίων για τον περιορισμό της ταχύτητας των αυτοκινήτων, ξέρετε αυτά τα... σαμαράκια: σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχημάτων, σκληρότητας και χρώματος.

Παρόλ` αυτά, για τη νέα Mercedes GLB, που οδηγούμε εμείς, αυτή είναι η τέλεια πίστα δοκιμών. Γιατί αυτό το αυτοκίνητο «σιδερώνει» αυτές τις ανωμαλίες με μοναδική ηρεμία, η οποία τείνει να γίνει κάτι σπάνιο σε αυτήν την κατηγορία. Επιτέλους, ένα SUV, που θέλει να είναι πρώτα και κύρια «βελούδινο», και όχι τόσο σπορτίφ. Πραγματικό βάλσαμο!

Μέχρι και από την τρέχουσα σχεδιαστική μόδα απομακρύνεται λίγο η GLB. Έχει αρκετές γωνίες, ένα αρκετά κάθετο μπροστινό παρμπρίζ και τετραγωνισμένο πίσω μέρος. Σκοπός της είναι να μοιάσει σε στιλ στις GLS και G-Class. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται να χαμηλώσει, αλλά πιο πολύ να πάρει ύψος, ώστε να αποκτήσει χώρο για την τρίτη σειρά θέσεων, η οποία στην εξαιρετικά σημαντική αγορά της Κίνας είναι πολύ δημοφιλής. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw