• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
9 φωτογραφίες »

Οδηγούμε τα ανανεωμένα SEAT Ibiza & Arona

35.379 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2021)

Mε φρεσκαρισμένη εμφάνιση και αναβαθμισμένο ψηφιακό υπόβαθρο, τα ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητά τους.

SEAT: Hi-tech & πιο ποιοτικό Arona από 17.390€€

What's new
- Αμφότερα με στάνταρ LED φώτα.
- Πιο off road εμφάνιση για το Arona
- Bελτιωμένα εσωτερικά και στάνταρ οθόνη 8,25''
- Υψηλότερα επίπεδα συνδεσιμότητας SEAT CONNECT
- Νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού
- Από 80 (90 το Arona) έως 150 ίππους, χωρίς diesel, αλλά με έκδοση TGi (φυσικό αέριο)
- Διαθέσιμα άμεσα στην Ελλάδα από 13.290 ευρώ (Ibiza 1,0 MPI 80 PS) και από 16.790 (Arona 1,0 TSI 95 PS)

Το ανανεωμένο SEAT Ibiza ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο fun to drive προσανατολισμό του. Μάλιστα, ενσωματώνοντας μια σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, είναι πιο ασφαλές από ποτέ, όπως και το Arona άλλωστε

Το ανανεωμένο SEAT Ibiza ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο fun to drive προσανατολισμό του. Μάλιστα, ενσωματώνοντας μια σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, είναι πιο ασφαλές από ποτέ, όπως και το Arona άλλωστε

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το SEAT Ibiza είναι το άγιο δισκοπότηρο των πωλήσεων της SEAT από την πρώτη μέχρι και την τρέχουσα -5η παρακαλώ- γενιά του. Το 2017 ήρθε το crossover αδερφάκι του, το Arona, για να χαρίσει στη SEAT ένα σημαντικό μερίδιο στην κατηγορία των B-SUV, στην πιο αναπτυσσόμενη της αγοράς. Mε αυτά και με αυτά, τα δύο compact μοντέλα της SEAT καταφέρνουν μαζί το 40% των συνολικών πωλήσεων της ισπανικής φίρμας. Είναι λογικό στη SEAT να τα έχουν στα … όπα-όπα και έτσι στα πλαίσια της καθιερωμένης ανανέωσης κάθε μοντέλου στη μέση της εμπορικής του καριέρας, τα Ibiza και Arona προικίστηκαν με ότι καλύτερο «τρέχει» σε τεχνολογίες και δέχτηκαν ένα… αισθητικό face lift με σκοπό να παραμείνουν ανταγωνιστικά και up-to-date απέναντι στον νεότερο ανταγωνισμό. Το Auto Τρίτη βρέθηκε στο Μπιλμπάο και στη Xώρα των Βάσκων για να οδηγήσει τα ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona.

Περισσότερο στυλ και στάνταρ LED φώτα
Χάρη σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, τα ανανεωμένα Ibiza και Arona δείχνουν πιο μοντέρνα και στυλάτα με κοινό στοιχείο τη νέα γραμματοσειρά του ονόματος κάθε μοντέλου στο πίσω μέρος, που δείχνει σαν χειρόγραφο. Από εκεί και πέρα, το Ibiza τόνισε το χαρακτήρα του χάρη σε πινελιές φρεσκάδες στο εμπρός και πίσω μέρος, ενώ οι στάνταρ πλέον LED προβολείς εξασφαλίζουν πιο δυναμική εικόνα, αλλά κυρίως καλύτερη ορατότητα. Τρία νέα σχέδια ζαντών (δύο στις 17 ίντσες και ένα στις 18) και δύο νέα χρώματα (Sapphire Blue και Asphalt Blue) συμπληρώνουν τις αισθητικές αλλαγές.

Στο Arona, η πιο διακριτή αλλαγή είναι τα κυκλικά φώτα ομίχλης κάτω από τους κύριους προβολείς, ενώ στην έκδοση X-Perience είναι πιο έντονος ο off road χαρακτήρας για το B-SUV της SEAT. Το ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στην χώρα μας. Ειδικότερα, οι τιμές του Ibiza ξεκινούν από €13.290, μετά το προωθητικό πρόγραμμα λανσαρίσματος (€1.000 για τα 1.0 Reference MPI 80hp, €700 για τα 1.0 Business MPI 80hp και €500 για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις). Το ανανεωμένο Arona προσφέρεται από €16.790, μετά το προωθητικό πρόγραμμα λανσαρίσματος (€600 για τα 1.0 TSI 95hp και €500 για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις).

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

71 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  IBIZA