Οδηγούμε στη Λισσαβόνα το ανανεωμένο Ford Ecosport και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας μετά την πρώτη επαφή.

Στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί μικρές εικαστικές πινελιές που διαφοροποιούν το μοντέλο από τον προκάτοχό του.

Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα στον πρόβολο, όπως και η γρίλια.

Το ανανεωμένο Ford Ecosport έχει δεχτεί πλήθος «δανείων» από τα μεγαλύτερα αδέλφια Kuga και Edge.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Ford Ecosport.

Το ανανεωμένο Ecosport μπαίνει στην οικογένεια των ST-Line μοντέλων της Ford αποκτώντας πιο αθλητικά χαρακτηριστικά.

Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Ecosport

35.176 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2017)

Βρεθήκαμε στη Λισσαβόνα για να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε το ανανεωμένο Ford Ecosport, το οποίο αναβαθμίστηκε συνολικά, πλέον είναι διαθέσιμο και με τετρακίνηση , ενώ στη γκάμα του προστέθηκε ο νέος EcoBlue diesel κινητήρας των 125 ίππων, αλλά και η δυναμική εξοπλιστική έκδοση ST-Line.

What is new
- Ανασχεδιασμένη μπροστά όψη
- Αναβαθμισμένο εσωτερικό
- Νέο κινητήρας diesel 1,5 λτ. 125 PS
- Τετρακίνηση και έκδοση ST-Line

Η κατηγορία των compact crossover κερδίζει περισσότερους οπαδούς, ενώ συγχρόνως πολλοί καινούριοι παίχτες μπαίνουν στο παιχνίδι, φέρνοντας νέα δεδομένα. Μια εταιρεία με το βεληνεκές της Ford, δε θα μπορούσε να μην έχει τη δική της απάντηση λοιπόν απέναντι στους ανταγωνιστές της. Το μοντέλο διατίθεται εδώ και 3 χρόνια στην αγορά, συνεπώς το μόνο που χρειαζόταν ήταν να γίνει πιο επίκαιρο, κάτι που κατάφερε αυτό έκανε λοιπόν λανσάροντας το πλήρως ανανεωμένο Ecosport.

Βασισμένο στην πλατφόρμα B της Ford και με μήκος 4.017 χλστ. το Ecosport είναι το πιο compact από τα compact crossover και σχεδιαστικά θυμίζει το προηγούμενης γενιάς Fiesta, αλλά σε πιο… τετράγωνη λογική. Αισθητικά λοιπόν, το ανανεωμένο EcoSport έχει δεχτεί πλήθος αλλαγών, κυρίως στο εμπρός μέρος παίρνοντας ως δάνειο πολλά στοιχεία από τα μεγαλύτερα αδέλφια Kuga και Edge. Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα στον πρόβολο, όπως και η γρίλια, η οποία πλέον φιλοξενεί στο κέντρο της το λογότυπο της Ford, ενώ στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί μικρές εικαστικές πινελιές που διαφοροποιούν το μοντέλο από τον προκάτοχό του. Να σημειώσουμε πως πλέον θα υπάρχουν αρκετές επιλογές εξατομίκευσης όπως η διχρωμία στην οροφή.

Και σε έκδοση ST-Line
Παράλληλα, το ανανεωμένο μικρό SUV της Ford θα αποκτήσει για πρώτη φορά ST-Line έκδοση με πιο «επιθετικά» στοιχεία σχεδίασης, τα χαρακτηριστικά λογότυπα σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και ζάντες 17 ιντσών στο βασικό εξοπλισμό, ενώ σημειώνεται πως προαιρετικά θα διατίθεται και με 18άρες ζάντες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda