Ο διάκοσμος του ανανεωμένου Ecosport παραπέμπει στη νέα γενιά του Fiesta με την οθόνη αφής 8 ιντσών του SYNC 3 συστήματος infotainment και συνδεσιμότητας να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

Στο βασικό εξοπλισμό το Ecosport διατίθεται με οθόνη 4,2 ιντσών, ωστόσο υπάρχει προαιρετικά η επιλογή για οθόνη 6,5 και 8 ιντσών.

Εσωτερικό: Παραδειγματίστηκε από το νέο Fiesta

35.154 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2017)

Περνώντας στο εσωτερικό, ο διάκοσμος παραπέμπει στη νέα γενιά του Fiesta με την οθόνη αφής 8 ιντσών του SYNC 3 συστήματος infotainment και συνδεσιμότητας να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό. Σημειώνουμε πως στο βασικό εξοπλισμό διατίθεται με οθόνη 4,2 ιντσών, ωστόσο υπάρχει προαιρετικά η επιλογή για οθόνη 6,5 και 8 ιντσών. Αλλαγή που πέρα από το αισθητικό κομμάτι, βελτιώνει και την εργονομία, καταργώντας την κεντρική κονσόλα με τα πολλά κουμπιά. Προαιρετικά θα υπάρχει και η επιλογή θερμαινόμενου τιμονιού, καθώς και του ηχοσυστήματος B&O PLAY sound system.

Στο θέμα της απτής ποιότητας έχουν βελτιωθεί μικρές αστοχίες του παρελθόντος στον τομέα της συναρμογής και του φινιρίσματος, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι η ενσωμάτωση μαλακού υλικού στο άνω μέρος του ταμπλό.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως στην ST-Line έκδοση υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις που συνδυάζονται με κόκκινες ραφές, προσδίδοντας σπορτίφ χαρακτήρα στο μικρό SUV.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
NISSAN