Οδηγούμε το ανανεωμένο Skoda Citigo στους δρόμους της Πράγας και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας μετά την πρώτη επαφή.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε το ανανεωμένο Skoda Citigo στους δρόμους της Πράγας και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας μετά την πρώτη επαφή.

Οδηγούμε το ανανεωμένο Skoda Citigo

23.509 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2017)

Η Skoda προχώρησε στην ανανέωση του μίνι της μοντέλου, Citigo, πραγματοποιώντας μικρές αισθητικές αλλαγές, αλλά και προσθέτοντας νέα στοιχεία τεχνολογίας. Εμείς βρεθήκαμε στην Πράγα της Τσεχίας για να δούμε από κοντά, αλλά και να οδηγήσουμε το ανανεωμένο Citigo.

What is new

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα, έγινε η παρουσίαση του ανανεωμένου Skoda Citigo.

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα, έγινε η παρουσίαση του ανανεωμένου Skoda Citigo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Φρεσκάρισμα μέσα κι έξω
- Με περισσότερη τεχνολογία
- Δύο σύνολα βενζίνης και ένα φυσικού αερίου
- Από 9.600 ευρώ

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα μίνι μοντέλα είναι πιο έντονος από ποτέ, με την κατηγορία να διαθέτει πολλές αξιόλογες προτάσεις, οι οποίες πλέον προσφέρουν πολλά περισσότερα, από την ευελιξία στην κίνηση και την εύκολη εύρεση θέσης παρκαρίσματος. Η Skoda έχοντας στη γκάμα της έναν σημαντικό παίχτη αυτής της κατηγορίας, το Citigo, δεν θα μπορούσε να κοιτάζει τις εξελίξεις και να μείνει αμέτοχη, για αυτό και προχώρησε στην ανανέωση του μοντέλου της. Για το λόγο αυτό εμείς βρεθήκαμε στην πατρίδα της φίρμας του VW Group, την Τσεχία και πιο συγκεκριμένα στην Πράγα ώστε να περιεργαστούμε το ανανεωμένο μοντέλο, αλλά και να το οδηγήσουμε στους δρόμους της ευρωπαϊκής αυτής πρωτεύουσας.
 
Αλλαγές στην εμφάνιση 
Η Skoda προχώρησε σε μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό του Citigo, με σκοπό να του προσδώσει μαι πιο φρέσκια και σύγχρονη εικόνα. Μην περιμένετε να δείτε κάποιες εκτεταμένες αλλαγές, εξάλλου σε κάτι τέτοιο δεν μας έχουν συνηθίσει οι μάρκες του VW Group, όλα αυτά τα χρόνια.
Αντίστοιχα λοιπόν και στη ανανεωμένη εκδοχή του Citigo, οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης και αφορούν κυρίως στο μπροστινό μέρος. Αναλυτικότερα έχει ανασχεδιαστεί ο μπροστά προφυλαχτήρας, η γρίλια και οι προβολείς ομίχλης, οι οποίοι εφοδιάζονται να το σύστημα cornenring (ακολουθούν το τιμόνι, στρίβοντας προς τα εκέι που θέλετε να στρίψετε). Αλλαγές θα συναντήσουμε και στο καπό, το οποίο έχει αποκτήσει πιο έντονα χαρακτηριστικά, ενώ νέα είναι και τα LED φώτα ημέρας στα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι στάνταρ από τη δεύτερη έκδοση Ambition και πάνω και προαιρετικά στην Active. Περνώντας τώρα στο πίσω μέρος θα διαπιστώσουμε την προσθήκη σκουρόχρωμων πίσω σωμάτων, τα οποία ωστόσο και αυτά είναι διαθέσιμα από την έκδοση Ambition, ενώ οι αισθητικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέες 15άρες ζάντες στην έκδοση Style, αλλά και την προσθήκη του Kiwi Green στη χρωματική παλέτα των επιλογών. Τέλος, να αναφέρουμε πως αυτές οι αλλαγές επηρέασαν το συνολικό μήκος του Citigo, μεγαλώνοντάς το κατά 34 χλστ. (συνολικό μήκος 3,597 χλστ.)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green