Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Στο εσωτερικό, οι παρεμβάσεις αφορούν στο νέο σύστημα ψυχαγωγίας με αναβαθμισμένες λειτουργίες διασυνδεσιμότητας της Toyota.

Ανασχεδιασμένα στο εσωτερικό τους είναι τα φώτα και οι προβολείς ομίχλης «φωλιάζουν» πλέον στις κάθετες γρίλιες.

Στο πίσω μέρος τα ανασχεδιασμένα φώτα συνδέονται πλέον μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής φάσας που διατρέχει την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Μικρές αισθητικές παρεμβάσεις εντός & εκτός

38.491 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, το μικρομεσαίο SUV αλλάζει «πρόσωπο»: τα φωτιστικά σώματα είναι ανασχεδιασμένα στο εσωτερικό τους και οι προβολείς ομίχλης «φωλιάζουν» πλέον στις κάθετες γρίλιες, στα άκρα του νέου προφυλακτήρα, που διέπεται από πιο απλές γραμμές και μια οριζόντια φάσα στην οποία στηρίζεται η πινακίδα. Στο πίσω μέρος, παρατηρούνται παρόμοιες αλλαγές στα φωτιστικά σώματα τα οποία εκτός του νέου σχεδιασμού στο εσωτερικό συνδέονται πλέον μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής φάσας που διατρέχει την πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ παράλληλα, χαμηλότερα, υπάρχουν μικρές πινελιές ανανέωσης και στον προφυλακτήρα. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι τα εμπρός και πίσω φώτα είναι τεχνολογίας LED.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι παρεμβάσεις αφορούν στη βελτιστοποίηση του τεχνολογικού υπόβαθρου, όπου στο ανανεωμένο C-HR κάνει το ντεμπούτο του ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με αναβαθμισμένες λειτουργίες διασυνδεσιμότητας. Αναλυτικότερα, το εν λόγω σύστημα επιτρέπει πλήρεις δυνατότητες σύνδεσης με το smartphone, ακόμα και με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις Apple Car Play and Android Auto, ενώ υποστηρίζει ακόμα και «over the air» ανανεώσεις για τους χάρτες του navigation. Οι χώροι για τους επιβάτες παραμένουν αμετάβλητοι και ικανοί να φιλοξενήσουν τέσσερις ενήλικες, με μια μικρή μείωση στο χώρο αποσκευών για την ισχυρή έκδοση με το δίλιτρο σύνολο που από τα 377 λτ. έπεσε στα 358 λτ..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: